. Perioada fara vegetatie masiva este doar primavara si toamna tarziu/iarna. Dar salau exista. Cel putin anul acesta a fost destul. In alti ani predomina stiuca, asta dintre rapitori . In rest este plina de caras/carasel, crap, platica..... Tinand cont de aceste conditii nu stiu cat de mult o sa am succes in a pescui la spinning aici si din acest motiv nu prea as vrea sa incep cu o lanseta prea scumpa, ca in alta parte nu o sa am unde sa o folosesc, doar la Dunare, dar din cate inteleg aici iar este nevoie de alt tip de lanseta.
De altfel este valabil pentru toate speciile de peste ce raman in balta. Este atat de multa fauna/hrana incat nu sunt nevoiti sa se deplaseze pentru mancare. Mai ales vara cand apa scade si devine mai calda.
In ceea ce priveste lanseta...sincer, si eu simt de regula tendinta sa spun "Ia, dom'le ceva mai scump, ca e mai bun."
Pe de alta parte de ce sa cheltuie cineva mai mult pentru o tehnica pe care vrea sa o incerce? Poate nu o sa-i placa si va renunta. In plus, in momentul cand incepi cu o lanseta mai ieftina, ai termen de comparatie cand treci la una mai de top, ai multumirea ca evoluezi.
In ceea ce priveste lanseta, e mai greu, deoarece toti suntem subiectivi, avem anumite preferinte.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH