Multumesc , am luat-o la o lingura de la Misu , mai exact Dolingerul mare de 20 de grame argintiu.Faina stiuca, Kingule! Felicitari! De curiozitate, la ce ai luat-o? Naluca mare sau mica?

Salut baieti!
1,3 m recordul meu actual...
am vazut ca esti pe lac, poate ne zici ceva despre lacul respectiv...tine ceva rapitor?
am plecat cu autobuzul pe la 3:30 de dimineata, am mers cativa km pe picioare si cand am ajuns eu eram deja ud pana la genunchi de la roua din iarba si imi clantaneau dintii in gura de frig
Asa a inceput partida, eu am prins multi obleti in ziua aia(cred ca din cauza asta imi amintesc asa bine de partida respesctiva
)
Pe o lanseta light trebuie sa fie super sa prinzi o cucoana ca asta
...si sa fim sinceri, pe un combo XX heavy n-ar mai fi avut acelasi farmec.

... vad Carol ca merg treburile pe acolo

Ca imediat dupa aceea a inceput o ploicica ce ne-a murat putin n-a stirbit cu nimic din bucuria regasirii..Din pacate stiucile total inactive au 'cerut ' lanseta light si un widegape cu paletica.Pe arc am pus un kopyto de 7 cm..Si m-am pus la scurmat pe substrat pe unde erau crengile si papurele mai dese..Nu a trecut mult si am 'agatat' ceva ..am intzepat scurt,firul a luat-o in dreapta..si da, era o stiuca apatica ce s-a trezit pina la urma sa faca niste figuri in mal de toata frumusetea..Am avut nu mai putin de 3-4 atacuri in felul asta insa puterea light a lansetei nu era tocmai potrivita pentru carligul ascuns in guma si nu am reusit sa maipenetrez nici una..Pe cand sa se intunece, statuse si ploaia..au inceput sa fie mai active in suprafata..am pus Belly Dog-ul alb din imagine si intr-un loc ceea ce parea a fi miscare de stiuca s-a dovedit a fi un somnuletz f. nervos care mi-a indoit in dril destul de serios lanseta pentru''balauri''..Una peste alta o iesire scurta dar frumoasa..
... lucrurile merg tot mai bine pe acolo ...

Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH