Montura OS. E facuta de mine cu o idee geniala luata de aici, de pe forum. Bat de carbon de la Decathlon folosit pt zmee. Are 1,7 m. Am optat pt un forfac scurt de 30-40 cm deoarece voiam sa am carasul la suprafata. La montura asta pot folosi un forfac de 1.7 m daca vreau sa imi prezint carasul si la adancime. E o montura f versatila, avand o raza mare de actiune. Desfasoara pe apa un cerc cu diametrul de 3,4 m plus cat mai are forfacul. Pt plantarea monturii am folosit metoda celor 2 lansete. Carasi cat palma. Montura asta poste tine si crap de 1,5 kg
Adi, m-as fi bucurat nespus sa fi postat mai des cite ceva, dar si rar e ok.![]()
Florin, nu se planteaza pe balta. Eu am pescuit aproape de fiecare data plantat cu barca. Dar nu imi pare rau deloc ca nu s-a putut aici. Trebuie sa stii sa te descurci in diverse situatii, sa iesi din zona de confort, sa incerci ape noi si locuri noi. F multe ape ascund somni capitali, unii dintre ei depasind 100 kg. Ne astepta sa ii prindem![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Daca nu se planteaza,da ,e ok si pescuitul cu monturi gen montura os,montura macara,pater noster sau alte improvizatii!
Florine, am pescuit o perioada cu balize Black Cat de care te legai cu fir de rupere. Vorbim de pescuit pe lac. Dezavantaje:
1. Umflat/dezumflat, cauta bolovani mari pt ancorat baliza
2. Fa o tura cu barca special sa le plantezi
3. cand vrei sa pleci acasa, dai inca o tura pe balta cu barca sa le aduni
4. Sunt fixe. Daca am chef sa pescuiesc 20 m mai incolo, trebuie sa mut toata tarasenia
Montura OS nu se incalceste daca o faci cum trebuie. Daca am chef, o plantez la 200 m si din 30 in 30 minute mai recuperez 10 m. Plus ca pot sa imi fac forfacul cat de lung sau de scurt vreau eu (dar nu mai lung decat e batul ce pluteste pe apa). Asta e un alt avantaj in fata monturii Koos ( sau macara cred ca ii mai zice) unde iti prezinti momeala la suprafata doar.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH