Un asemenea loc de pescuit chiar nu merita divulgat. In pozele ce le postezi ar fi bine sa fie cat mai putine indicii despre locul respectiv... altfel

Astea sunt figuri ,, nu pot sa divulg locul,, vezi doamne ce filozofie..
) asta ii ca si acei pescari care au intro zii bulan si incep ...,, stii...nu pot sa iti spun cu ce am dat ,, de parca pestii trag numai la nada inventata de ei....
mai e vorba aia..,,Prost sa fii noroc sa ai,,
Astea sunt figuri ,, nu pot sa divulg locul,, vezi doamne ce filozofie..
) asta ii ca si acei pescari care au intro zii bulan si incep ...,, stii...nu pot sa iti spun cu ce am dat ,, de parca pestii trag numai la nada inventata de ei....
![]()
mai e vorba aia..,,Prost sa fii noroc sa ai,,
![]()
si nu conteaza daca e pui, de lebada, sau alta pasare salbatica sau daca aceasta e ocrotita de lege, si se pedepseste cu puscarie.
Si va spun si de ce... si Gufi si Darius, cand ati prins, nu ati postat ncii unde, nici pe forum si nici pe FB. De ce? Parerea mea este, ca sa va pastrati apele si locatia ptr voi.
:
Imi pare rau daca crezi ca am ascuns unde am prins. Chestia e ca nu am prins asa cum cred unii, altii. Eu am pescuit accidental in alta parte decat in zona Galati. Si am invitat pe mai multi sa vina in zona. Dar ... e zona grea si nu se poate lauda prea multi cu capturi . Doar cativa .
"Prost sa fii, noroc sa ai" Nu e f frumos! Parca nu era cu jigniri...
nu este jicnire...este un proverb
ai perfecta dreptate Zoran din toate punctele de vedere...mai ales cu lebada
ai perfecta dreptate Zoran din toate punctele de vedere...mai ales cu lebada
![]()
![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH