Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Administrator
pina la urma l-am dat afara, am facut repede cateva poze si l-am eliberat incercand sa nu o vatamam prea tare..In fiecare an, asemenea femele..sute la numar-fara sa exagerez-platesc cu viata lor si a generatiilor pe care le poarta in pantec momentul care ar trebui sa fie unul al renasterii nu al mortii..Probabil ca asta se va vedea in anii care vin..
...Lansez in curent, vin cu wobleroiul de 14 cm...
Administrator
Poate ar trebui mai des folosite naluci mai mari. Ptr salai mai mari
Chiar ma gandeam ce-i cu tine de n-ai facut remarca asta inca... .
Administrator
Pai or trecut numai 4 minute de la raspunsul lui Zamfi, ce vrei!?
...
Na eniuei puteam sa fac pariu ca nu scapi ocazia... cre` ca deja te cunosc bine
...Parca ai fi ...femeie !
...Parca ai fi ...femeie !
Ps: tot nu ai povestit detalii de sonarul ala nou ...Ca ma bate asa un gand Poate prind vreo promotie
Abordarea e prea generala..woblere mari-salai mari.Depinde cu ce se hranesc..daca se hranesc cu obleti ori alevini nu o sa atace naluca xxl decat din agresivitate .Ori la cat de ''densa'' e populatia de rapitor ,cred ca ei mai repede se pupa si se imbratiseaza cand se intalnesc unul cu altul.. Woblerele mari merg acolo unde se hranesc cu mreana ,scobar,clean..DT-urile,SSR-urile acolo unde e platica, caras, minnowurile unde e albitura,in general pesti mici..si cand se hranesc cu alevini e jale......Lansez in curent, vin cu wobleroiul de 14 cm...
Administrator
Am mai spus, personal sunt deschis ptr orice, de la ultra ultra light la mega heavy, incerc si mic si mare. Insa la foarte multi pescari parca se opresc nalucile la 7 sau 8 cm...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH