Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

Acvil

Sunt nou și mă prezint!

• Autorul acestui subiect este »Acvil«

Răspunsuri: 2

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

1

28.03.2016, 09:34

nou in pescuitul somnului. intrebari how to

Salutari si bine v-am gasit.

sunt nou atat pe aici cat si in pescuitul somnului. In partidele pe care le-am avut la spinning pe Arges si Dunare s-a intamplat sa mai intre accidental cate un mustacios, si as vrea sa incerc pescuitul la somn mai des, mai ales ca tot vine perioada. visez la niste nopti frumoase pe malul apelor si la drilluri obositoare.

in momentul asta nu ma pot lauda decat cu o singura captura de vreo 3kg eliberata, si unul de 30+ pe care n-am putut sa-l scot, era destul de departe si n-am avut control.

Pe langa spinning (o sa incerc atat deep divere rattlin cat si cauciucuri ca pana acum) vreau sa incerc si la stationar (in timpul partidei de spinning merita 1 lanseta care-l asteapta)
acum vin intrebarile:

si la somn banuiesc ca se foloseste inaintasul de fc - probabil 0.5 - 0.7 ?
firul textil pe care il am e de 30lb, spectra. diametru 0.3 - banuiesc ca il pot folosi, nu?
tocmai mi-am luat o lanseta de somn - un colmic calibra de 70-300gr si 3m lungime, in special pt stationar.
am nevoie de o mulineta, ma uit dupa ceva nou si ieftin, sau second hand. va fi destul de chinuita si nu vreau sa investesc foarte mult, nici nu stiu cat de mult o sa-mi placa stationarul. eu sunt mai activ din fire.ce sa-mi iau?

nu ma pricep absolut deloc la momeli. am auzit de rama neagra, de coropisnita, de carasel viu, citisem pe undeva ca trebuie sa tai bucatele de peste, sa le pun intr-un borcan cu ulei de cod si praf de usturoi si sa las la macerat... sunt atatea momeli. va rog, aveti cum sa-mi recomandati o momeala foarte eficienta pentru dunare si arges?

imi puteti recomanda si vreun tip de montura anume pentru momelile recomandate?

Probabil sunt si mai multe de stiut, daca vreti adaugati ceva primesc orice informatie cu bratele deschise.