Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Eu am Spheros 8000 pg SW,ala cu albastru.Are 570g,pus pe cantar de mine.Am impresia ca la 6000 nu e varianta pg,si e foarte importanta
Aa,da,corect,scuze,dar nu vad de ce ti ar trebui SW....Saragosa 6000 o am SW
Una peste alta a fost o experienta faina. Atacuri au fost foarte multe. Si in afara de cele mentionate a mai fost un somn(cred ca era somn) scapat si de mine dupa 30 de sec de drill, care cred ca nu s-a intepat bine.Bine ca nu a dat Adi gherla, de asta ne era noua frica daca ar fi iesit ceva si mai mare ar fi fost mai ok insa tinand cont de cat de "urata" era apa a fost bine.In legatura cu situatia neplacuta, traim intr-o tara in care nu merg toate asa de vis..reguli imbecile sa omori tot, l-ai auzit pe ala ieri: somn, salau, avat, caras, platica si ceva specii de stiuca provenita din alte parti ale lumii trebuie efectiv evaporate Asta e situatia pe moment din pacate, oricum m-am uitat putin pe regulamente si difera de la provincie la provincie.Cum zici tu tot timpul: sigur data viitoare va fi mai bine.
Eu consider o performanta si in privinta avatului. Pana ieri am avut doar multe tentative de a intepa un avat fara sa am macar un atac. Ieri cred ca au fost 10 atacuri ratate, ceea ce e un progres la experienta personala. Daca viitoare(sper in cateva saptamani) poate o sa avem ceva mai mult timp pe apa(2-3zile) si poate sparg gheata si la avat...Imi pare rau Adi ca nu a iesit pentru tine nici un avat dar cu siguranta se vor mai ivi ocazii si te mai asteptam pe aici
Saragosa are rapotul un pic cam prea mare ptr gustul meu,dar depinde ce tragi cu ea,daca vrei in special ptr gume,este exact ce trebuie.Ptr reactive este mult mai misto Spherosul.Ca fir,stai fara grija,intra lejer un 200 m de 40 lbs
Inca o data va multumesc pentru ca m-ati primit si pentru efortul pe care l-ati depus ca eu sa ma simt bine!!!
Salut Anem,eu in locul tau m as orienta catre un 5000 clar fata de 4000.Daca as lua ceva de 4000,singura mulineta ar fi Stella 4000 SW.M am jucat la targ cu un TP 5000 SW,si nu pot sa zic ca m a dat pe spate.Spherosul PG merge bestial,dar ptr 100 de grame in minus as lua clar Biomasterul.Pe un 5000,poti sa pui si un tambur de 6000,daca vrei u fir mai gros.Twin Powerul nu mi a placut ptr ca mi s a parut cam dezechilibrat...poate doar mi s a parut,usor ce i drept dar dezechilibrat
[…..]In legatura cu situatia neplacuta[…..]
Una peste alta a fost o experienta faina. Atacuri au fost foarte multe. Si in afara de cele mentionate a mai fost un somn(cred ca era somn) scapat si de mine dupa 30 de sec de drill, care cred ca nu s-a intepat bine.
Cat despre partea neplacuta am fost socat de cate specii de pestii nu trebuiesc eliberate(conform regulamentului). Mane le-a aratat un video cu eliberarea salaului din poze si ei au zis: ha! inca 500euro la amenda, fiind specie care nu trebuie eliberata. Macar pana la urma au fost intelegatori...
Imi pare rau Adi ca nu a iesit pentru tine nici un avat dar cu siguranta se vor mai ivi ocazii si te mai asteptam pe aici
Eu consider o performanta si in privinta avatului. Pana ieri am avut doar multe tentative de a intepa un avat fara sa am macar un atac. Ieri cred ca au fost 10 atacuri ratate, ceea ce e un progres la experienta personala. Daca viitoare(sper in cateva saptamani) poate o sa avem ceva mai mult timp pe apa (2-3zile) si poate sparg gheata si la avat...
Inca o data va multumesc pentru ca m-ati primit si pentru efortul pe care l-ati depus ca eu sa ma simt bine!!!
.acum doi ani am prins un amur vreo cinci kilograme, cu o multime de spectatori (pescuiam pe un lac intr-o statiune), turistii adunati in spatele meu in timpul drilului s-au pus sa aplaude cand l-am eliberat.
[.....]
Da, am intalnit aici un alt "extraterestru" , o persoana extraordinara ce m-a invatat mult la spinning.In mod sigur chestia asta cu "obligarea" de a ucide o anumita specie de peste se va termina cat de curand.
Acum imi dau seama cat de inghetat eram...
Multumesc inca o data mane si anem pt partida!
Sper sa o reptam cat mai curand si poate chiar cu rezultate mai frumoase
si vin niste update-uri ... se pare ca de dimineata altcineva spargea pietrele de pe fund cu niste Shivere de 9. Se pare ca pe langa ceva atacuri au iesit vreo doi dintr-astia:
... a mai fost ceva pestan ce a reusit sa rupa in momentul atacului si cireasa de pe tort:
ps: grazie Pippo
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH