..
… precedentul a avut loc si de acum inainte s-ar putea sa se gandeasca de doua ori inainte de a merge la braconat, mai ales ca in ultima vreme s-au inmultit controalele 
Aici e si vina statului italian.. E prea permisiv ...
jocuri politice...bla,bla bla.Totusi a fost facut un mare pas pentru combaterea braconajului pe teritoriul italian zic eu
s-a ajuns sa se discute despre chestia asta in parlament
eu zic ca asa incep si unii politicieni sa deschida ochii mai bine.
aici a fost un PARADIS PESCARESC pana acum cativa ani.Comparativ cu unele ape din Romania aici inca e "paradis", stiu.....sper din inima sa ramana asa.
Eugen eu sunt de acord cu faptul ca orice padure are uscaturile ei, traind aici am intalnit o gramada de uscaturi din astea italiene....o gramada chiar insa crede-ma e plin si de ucaturile noastre in ceea ce priveste braconajul piscicol in Italia.Toti braconierii prinsi aici sunt numai romani
sunt atrasi de legislatia astora cam de rahat pentru ca e prea permisiva cateodata.
astia sunt doar cei plecati in delegatie gandestete ca tot pe meleagurile noastre e mama braconajului :(![]()
Daca nu ar fi cererea, nu ar fi nici oferta, asa ca cei ce cumpara sunt la fel de vinovati ca cei ce braconeaza.
Somnul si crapul din apele Italiene nu este un peste sanatos.

Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH