Pe la mine nu am emotii de genul celor povestite de voi .Din pacate! Ca urmare mi-am achizitionat de curand un bat de 2,70 cu o putere de 20-50 g . Abia astept sa-mi intre animalul care sa ma faca pe batul asta "armat" cu PP de 20 lbs . Mentionez ca este pentru spinning .E drept ca anul trecut pe Po acest bat a fost facut covrig si a cedat un fir de 30 lbs ...Dar nu am fost eu norocosul. Cica avea peste 2 m...In general imi place pescuitul mai fin si asta pentru placerea drill-ului .Daca scot in 5-10 minute un somn de 1,5 m este chiar aiurea .Zic eu . Prefer 30 minute de drill .Mai ales ca-mi intra rar ...
Se duce, se duce ,dar distractia in drill este tot! Si in general m-am mai descurcat cu somoteii astia mai mici . Va dau cateva exemple care-mi vin acum repede in minte(nu o luati ca lauda ca nu e cazul!) : 1,92 m -bat de 120g si fir de 30lbs (stationar) , 1,65 m bat de 120 g fir de 25 lbs(stationar) , cativa la 1,2-1,45m bat de 60g ,monofilament de 0,32 (stationar) , cca 1,5m bat de 40 g PP 10 lbs (spinning -dar asta s-a desfacut din jig cand sa-l salt) si cel mai pasionant de care imi aduc aminte - 13,5 kg pe bat de 30g , monofilament de 0,22 .Normal ca am scapat destui ...Dar stiti chestia aia cu pestele pescarului :daca e sa-l prinzi il scoti si cu c...l ,daca nu il scapi si din barca . Nu ati patit-o? Eu da!
Ce lanseta e aia? Vreau si eu...
Acest răspuns a fost de 2 ori editat, ultima oară de »anem« (01.03.2012, 17:00)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH