Sustain-ul are rotor din ci4 ,de aceea este mai usor si da impresia de fragil..Deasemenea are un rulment in plus.Eu de acuma o sa imi iau numai shimano cu tambur de rezerva..japo astia is tacaniti rau pt. ca nu dau tambur de rezerva..
Am doua Shimano pt. piata japoneza si nu este nici o diferenta de calitate..chestia cu jdm,este un mit..nu merita sa pierzi avantajul unui tambur de rezerva..
Am desfacut technium,spheros,exage,ultegra,biomaster,stradic c14,stradic fj, aspire, stella,twin power,sustain fi..drace abia acuma realizez ca s-au adunat cate ceva..Toate sunt la fel..Unele sunt mai reusite ,altele nu.Nu conteaza unde sunt facute..am vazut si stradic made in japan,model mai vechi care maraia ca naiba, am vazut si exage pt, Europa cu aceleasi simptome.Per ansamblu te poti astepta la mult mai putine belele decat de la Daiwe,,nu stiu acum cu seria asta noua o fi de bine,o fi de rau..doar timpul o poate spune..
Daca as fi sa aleg intre biomaster si sustain as fi in mare incurcatura.Diferenta de gramaj este mica ,un rulment le desparte ,si sunt modele de care am auzit numai de bine,prea putine chestii negative..pa bune ,daca as fi in situatia sa aleg ...le-as lua frate pe amandoua si gata..Biomasterul meu de 4000 asteapta sezonul de boblere...buah..nu mai vine odata