: de joi merge slab pe Cincis ! Pana atunci s-au prins binisor,insa mult marunt.Rar peste kil.Acum cica nu mai mananca nici aia .Se pare ca sunt in apa mare 16-20 m. Si s-au "ciupit" si pe jiguri de 12 si pe 18 g ... Uneori culoarea gumei face diferenta! Intradevar am inteles ca pe Cincis se da cu gume mari si se prind salai ...mici
Nu conteaza ca e primavara sau toamna , lumea da cu Proton de 10 cm !Asta ca idee. Probabil ca e corect daca toata lumea pescuieste asa. Firul tau e bun ,mulineta buna ,batul nu-l stiu si mai ales ce putere are ...
Probabil nu ai reusit sa-i gasesti ! Cel mai greu lucru pana la urma, desi ultima partida mi-a demonstrat ca uneori chiar daca ii gasesti e greu! Daca nu-i gasesti ...e aproape imposibil! Din cate stiu ,cei mai mari salai pe Cincis s-au prins la trena ,la vobler, intre ape .Interesant.

Aici iar am mari nelamuriri, atit doar stiu ca voi iesi de citeva ori la salau si m-as bucura sa aflu cite ceva din experientza voastra in perioada de iarna pe rauri: tehnica de Spinning, shad-uri, orice detaliu ar fi pt.mine de mare ajutor. Si nu numai pt.mine, ca doar or mai fi si altii care au draci in betze iarna...
Apa in Rin are 10°C
In fine, bine ca am pus strune.
si dau contra. Nah, iar' in gol.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH