Am dat 2 zile la clonc in vara , se poate inchiria barca cum a zis Zamfi, pestele il gasesti de aproape de bifurcatie spre biserica scufundata, am avut 2 trasaturi una finalizata cu un somnic de aprox 4-5 kg la peste viu si una ratata la rame negre. Am vazut ceva activitate pe sonar, dar nu mari si in urma barcii, aprox 10 m s-au intors 2 bucati la aprox 20 kg ( sau o fi fost acelasi dar in lansari diferite, in curgere cu barca si pozitii diferite ). Zona trebuie trecuta cu atentie ptr ca tot timpul iti mai apare cate un mar, par in picioare pe sonar si ai de treaba cu montura, acolo adancimea este de 10 -12 m dar e si activitate ( somnul umbla dupa mere pe acolo ). E adevarat ca am avut si 2 zile numai ploaie. Pestii sunt fotografiati la o interventie ISU pe Bezid , in zona livezii scufundate ( se mai vede si ceva livada pe mal ). Cazare, pui cortul unde nu-i loc privat, nu am platit, nu mi-a cerut nimeni si nu a verificat nimeni, erau pescari la crap, cred, pe cealalta coada cu corturi, rulote si pescari cu barca , la salau, cu rezultate , dar nu mari, pe coada cu biserica ... Fara motoare termice si de pe mal se poate pescui cu o pozitie buna ptr somn de pe malul opus caselor de vacanta de la jumatatea lacului ( intersectia cozilor ) spre biserica scufundata , adancime 10-15 m si se micsoreaza spre coada. In partea din fata a barajului , pana la bifurcatie, adancime 20 m dar tot timpul bolborosesc gaze pe suprafata lacului.