[…..]
Multumesc frumos baieti de sfaturi, cu cat ma documentez mai tare cu atat sunt mai indecis![]()
![]()
Pana la urma a inceput sa se contureze ceva?
intre timp am fost si la magazinul local si am pus mana pe ceva lansete.Mi-a propus vanzatorul sa mai astept pana pe 30 mai cand isi muta sediul magazinul si cu ocazia asta o sa fie reducere puternica in ziua aia
pana atunci mai adun informatii

pana la urma am dat 420 euro cu transport cu tot....ma cam "rupe" la portofel pescuitul asta

Iti va fi greu sa gasesti, sunt aproape convins ca pana la urma tot la NRX-ul ala ajungi
Sper sa nu ajung la NRX pentru ca sare de 400 de euro![]()
m-am hotarat sa o cumpar pe asta:![]()

[.....]
PS: @ Anem cred eu ca o sa iti placa![]()
[..]
Hahahahaha … deci ti-a ajuns - surprinzator de rapid – sa o stapanesti sanatos. Astept sa o dau si eu la apa sa vad exact despre ce e vorba. De placut nici nu intra in discutie ca doar am pus mana pe ea in magazin … ramane testul pe apa. Sper doar sa nu mi se lipeasca de mana![]()
...
Sa o folosesti cu placere Mane.. sa o stapanesti sanatos si la cat mai multe driluri cu ea.. Trebuie sa fac si eu 2 lanseuri cu ea sa vad diferenta intre Nrx-ul tau si Nfc-ul meu...
![]()
Alegere mai buna nu prea puteai face pentru jigging astfel ca o sa o stapanesti intr-adevar cu placere
. Un bat de 15-30 livre forta duce fara probleme peste de 20 + la capitolul kilograme atat timp cat il folosesti corespunzator (fara unnghiuri negative in dril si fara lovituri accidentale ori supraincarcare in lanseu avand in vedere ca e totusi un HM si deci mai casant ) . Sa nu uiti ca de jigul agatat de fund se trage cu firul in mana si nu din bat si ca teapa pe sub pomi nu se da din fundul gradinii daca vrei sa n-ai surprize . A si inca ceva, cand il pescui sa nu uiti ca e unealta de prins peate totusi si nu tre' sa te lasi sedus sa numeri firele de nisip de pe fund (cum cica ar mai pati unii peste ocean
).
Sa nu uiti ca de jigul agatat de fund se trage cu firul in mana si nu din bat
Sa l stapanesti sanatos!Este un super bat,sunt sigur ca subiectul viitor despre mulineta o sa inceapa cu Ste..
.....sau poate cu Hip...Sa l stapanesti sanatos!Este un super bat,sunt sigur ca subiectul viitor despre mulineta o sa inceapa cu Ste..![]()
Asteptam si impresii de la Mane despre noua lui jucarie de jig![]()
Sincer mi-a cam fost frica sa trag de ea in agatatura
Data viitoare voi pescui si cu jiguri de 40, 50 de grame sa vad cum se comporta.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH