Asteptam si impresii de la Mane despre noua lui jucarie de jig
Lanseta da senzatia ca e foarte sensibila pe varf, e mai subtire ca IMX-ul lui Anem ce e dat pana in 28 de grame.In partida de ieri am pescuit putin si cu IMX-ul sa incerc sa fac o oarecare diferenta si mie unul mi s-a parut ca simte putin de tot mai bine NRX-ul(parere personala, poate lui Emil i s-a parut contrariul).Cu toate ca e extra fast nu e asa rigida ca IMX, asta lucreaza cumva altfel.E conceputa pentru apa sarata si nu pentru bass, cred ca in dril o imi placa tare

Sincer mi-a cam fost frica sa trag de ea in agatatura
Ca sensibilitate e BETON, am pescuit insa numai cu jiguri de 10 si 15 grame insa cred ca pot pescui in anumite conditii si cu jig putin mai jos de 10 grame numai ca nu am in trusa

Data viitoare voi pescui si cu jiguri de 40, 50 de grame sa vad cum se comporta.
Ca defecte....inelele Recoil fac putin zgomot, Emil imi zicea ca nu aude dar se aud destul de bine la "inceput".De ce zic la "inceput", pentru ca am observat ca dupa 10, 20 de minute te obisnuiesti cu sunetul firului ce trece prin inele.Apropo, se aude mai tare cand recuperezi fir si mai putin in lansare.O sa revin cu ale pareri dupa alte cateva partide in care sa o testez bine, sper sa filmez si ceva dril sa vedem cum se comporta in sarcina.