Lungime 6,4m; latime 1,6m; pescaj 0,2m, greutate 200Kg, incarcatura maxima 800Kg, motorizare 10-40cp, spatii de depozitare cu trapa la pupa si bancheta intermediara, 2 perechi de strapazane metalice, o pereche de rame, culoare camuflaj pe exterior, interior verde
Barca a fost achizitionata in anul 2013 si a fost folosita la pescuit sportiv cu un motor de 25cp cizma medie (motorul acesta a fost vandut asta primavara). Barca este foarte stabila atat in mars cat si in deriva (am folosit-o in special pescuind la clonc). Nu a suferit nicio avarie. Pot asigura transportul barcii in Bucuresti sau in afara pe o raza de circa 200Km contra cost.
Posed factura originala, bonul fiscal si declaratia de conformitate date de fabricant. Astept sa ma contactati telefonic sau prin mesaj privat pentru alte posibile informatii. Pret barca 4500 lei
Poze facute cu barca in Bucuresti fara sa o spal sau orice alta cosmetizare.
Mercury de 25cp in 2 timpi, colantat cu 20, fabricat in 2006, cizma scurta, sub 70 ore functionare reale, ceva zgarieturi pe capac, stare de functionare perfecta (nu i s-a inlocuit decat uleiul din cizma si bujiile + o curatare a carburatorului acum putin peste o luna) fara nicio alta interventie mecanica. Motorul nu este cosmetizat in vederea vanzarii (nici macar sters de praf in interior) si a fost folosit pe o pneumatica de 3,5m si foarte putin pe barca din fibra supusa vanzarii intr-un alt anunt de-al meu. Factura originala din Anglia am ratacit-o prin casa insa pot da declaratie notariala in acest sens. Motorul poate fi verificat la reprezentanta daca a fost furat (S.N. OP 401254). Motorul este insotit de snur siguranta, linie de alimentare si rezervor de 25 litri, toate originale. Pneumatica din poze s-a vandut.

Se vad juliturile de pe capac

-------------------------------------------------------------
Dacă există interes pt. această ofertă, vă rog să mă contactați prin mesaj privat sau la urmatorul nr de telefon: 0745578278
Mulțumesc!