Multumesc Zoran dar despre ce competitie e vorba ?Felicitari Carol, foarte frumos!![]()
Si tu ai intrat in competitie![]()
Multumesc Zoran dar despre ce competitie e vorba ?Felicitari Carol, foarte frumos!![]()
Si tu ai intrat in competitie![]()
![]()
Cei care au facut parte din echipajul barcii din care a fost prins pestele nu intra in competitie ? Mai ales ca matelotul a masurat pestele!!!!Atat pot spune ca, deocamdata in competitie sunt urmatorii pescari: mane81, Deyu, Octavian, kingofbeasts, Cata, Bogdan86, Trif Florin... mult succes in continuare, deasemenea si restul forumistilor.
Am inteles in cazul asta , sa fie intr-un ceas bun ce sa mai zicSurpriza!
Multumesc Zoran dar despre ce competitie e vorba ?
Atat pot spune ca, deocamdata ...
Cred ca se premiază echipajul, prin urmare matelotu' primește jumatea'Citat de la »Zoran«
Atat pot spune ca, deocamdata in competitie sunt urmatorii pescari: mane81, Deyu, Octavian, kingofbeasts, Cata, Bogdan86, Trif Florin... mult succes in continuare, deasemenea si restul forumistilor.
Cei care au facut parte din echipajul barcii din care a fost prins pestele nu intra in competitie ? Mai ales ca matelotul a masurat pestele!!!!
Cred ca se premiază echipajul, prin urmare matelotu' primește jumatea'
titlul e : " personal best 168 cm " si lincul spre el e aici : personal best 168 cm - YouTubekingofbeasts eu nu pot vedea filmuletul, am incercat si pe telefon si pe laptop. Il pot gasii cu vreo denumire pe youtube?![]()
Super frumosi avatii.Se cade acum ca userul respectiv sa primeasca cadou un vobler culoare deocheata![]()
Super frumosi avatii.Se cade acum ca userul respectiv sa primeasca cadou un vobler culoare deocheata![]()
SUPERB Anem!!![]()
mi-ai facut si mie unul de 7 cm in ceva mov-lila, dar fara orange! Vreau si eu 1-2 din astea cum ai prezentat![]()
Sper ca reusesti pina pleci spre Ro sa le gatzi, m-as bucura![]()
merci Octaviane ... cat despre cadou si culori, voi lasa "user-ul" respectiv sa raspundaSuper frumosi avatii.Se cade acum ca userul respectiv sa primeasca cadou un vobler culoare deocheata![]()
![]()
Cat despre cadouri si alte alea eu am mai zis ca nu e cazul si munca trebuie rasplatita [/size]dar daca insisti eu primesc cu placere si lucruri second-hand in cazuri d-astea
![]()
La modul cel mai serios vorbind acum, nu are rost sa mai pierzi nopti lucrand la voblere (probabil mai ai si bagaje de facut ), e timp si dupa concediu ca nu arde .![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH