Multumesc Zoran dar despre ce competitie e vorba ?Felicitari Carol, foarte frumos!![]()
Si tu ai intrat in competitie![]()
Multumesc Zoran dar despre ce competitie e vorba ?Felicitari Carol, foarte frumos!![]()
Si tu ai intrat in competitie![]()
![]()

Cei care au facut parte din echipajul barcii din care a fost prins pestele nu intra in competitie ? Mai ales ca matelotul a masurat pestele!!!!Atat pot spune ca, deocamdata in competitie sunt urmatorii pescari: mane81, Deyu, Octavian, kingofbeasts, Cata, Bogdan86, Trif Florin... mult succes in continuare, deasemenea si restul forumistilor.
Am inteles in cazul asta , sa fie intr-un ceas bun ce sa mai zicSurpriza!
Multumesc Zoran dar despre ce competitie e vorba ?
Atat pot spune ca, deocamdata ...
Mult succes tuturor
Cred ca se premiază echipajul, prin urmare matelotu' primește jumatea'Citat de la »Zoran«
Atat pot spune ca, deocamdata in competitie sunt urmatorii pescari: mane81, Deyu, Octavian, kingofbeasts, Cata, Bogdan86, Trif Florin... mult succes in continuare, deasemenea si restul forumistilor.
Cei care au facut parte din echipajul barcii din care a fost prins pestele nu intra in competitie ? Mai ales ca matelotul a masurat pestele!!!!
Cred ca se premiază echipajul, prin urmare matelotu' primește jumatea'
) Cata cu barca, tehnica si stiinta cloncanitului; eu cu locul, cunoasterea comportamentului pestilor din zona, apa rece si gatorade pentru refacerea pescarului si nu in ultimul rand bafta mea
asa ca matelotul trebuie sustinut moral in primul rand pana isi ajunge din urma Capitanul
. Am vazut si filmele cu drilul si eliberarea, sunt mirifice (cel mai mult mi-a placut cum l-a chemat cu cloncul 2-3 batai la min 9.55, alte doua batai la min 10,05 si ii trage instant i-a batut in cap as spune), Cata s-a descurcat superb in dril cu toate ca nu avea inca experienta unui asemenea peste . Oricum cu "bulanul" meu sper sa depasim pragul de 2m cat de curand
si sincer sunt mandru ca sunt considerat parte din echipa! Sper ca vor reusi cat de curand Cata cu Zoran sa puna pe forum filmuletele .
titlul e : " personal best 168 cm " si lincul spre el e aici : personal best 168 cm - YouTubekingofbeasts eu nu pot vedea filmuletul, am incercat si pe telefon si pe laptop. Il pot gasii cu vreo denumire pe youtube?![]()
vroiam sa filmez o chestie si s-a intamplat live neprevazutul

Super frumosi avatii.Se cade acum ca userul respectiv sa primeasca cadou un vobler culoare deocheata![]()
Super frumosi avatii.Se cade acum ca userul respectiv sa primeasca cadou un vobler culoare deocheata![]()
SUPERB Anem!!![]()
mi-ai facut si mie unul de 7 cm in ceva mov-lila, dar fara orange! Vreau si eu 1-2 din astea cum ai prezentat![]()
Sper ca reusesti pina pleci spre Ro sa le gatzi, m-as bucura![]()
merci Octaviane ... cat despre cadou si culori, voi lasa "user-ul" respectiv sa raspundaSuper frumosi avatii.Se cade acum ca userul respectiv sa primeasca cadou un vobler culoare deocheata![]()
![]()
rezultate mult peste asteptarile oricui mai ales ca acea culoare viza in principal alta specie tinta (dar se vede treaba ca un vobler de avat prinde avat orice i-ai face
).
cu toate astea, probabil ca asa cum tu nu ti-ai putut lua ochii de la el asa nici avatii
In general culoarea asta enerveaza atat de tare purtatorii de innotatoare incat uita de maniere
Dar, sa nu uitam ca au fost si circumstante favorabile (luna plina si amenintare de ploaie )
oricum eu nu pot sa zic decat merci ca le-ai facut si ca ai si facut proba pe apa astfel incat acum am convingerea ca vor confirma.
dar daca insisti eu primesc cu placere si lucruri second-hand in cazuri d-astea

Cat despre cadouri si alte alea eu am mai zis ca nu e cazul si munca trebuie rasplatita [/size]dar daca insisti eu primesc cu placere si lucruri second-hand in cazuri d-astea
![]()
La modul cel mai serios vorbind acum, nu are rost sa mai pierzi nopti lucrand la voblere (probabil mai ai si bagaje de facut ), e timp si dupa concediu ca nu arde .![]()
. Sincer, apreciez corectitudinea de care dai dovada si insistenta dar am discutat pe privat pe marginea acestui subiect
Voi reusi sa refac naluca mai ales ca vreau sa imi fac si eu vreo 3 bucati pe care le-am pierdut in ultimele doua saptamani si pe care trebuie sa le am in perioada concediului. Plus cele 2 pe care le vrea Zoran 
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH