!(vezi video la mine pe facebook)
a treia trasatura,la lanseta lui Boier Adrian, ora si minutu(cu eroare de 5min) ,un somotel de 4kg,a fost eliberat!....fara video si poze,dar sunt martori
!
Ma trezec, afara lumina, soare orbitor chiar, ora 8,38. RAHAT!!! Ma gandesc primul lucru la Catasi la faptul ca m-am facut de cacao intr-un mare fel, caut telefoanele 16 apeluri ratate de la Cata, ultimul la 7,17 cand s-a si descarcat telefonul. Il sun era pe apa, fara momeala , nu asa de suparat cum ma asteptam
. In fine urc in masina si fug la apa. Acolo surpriza imi spune Cata ca apa nu depaseste 1,2m. Il ghidez spre zona cu apa mare pe care o stiam si dupa o scurta recunoastere incepe cloncanitul, adica da Cata de 4-5 ori cu cloncul si agata unul la vreo3 kg. Frumos!!! Imi place!! Facem Terminam prima tura o incepem si pe-a doua il mai auzeam pe Cata spunand cum se mai ridica cate un somn majoritatea mici, unul mai mare ne-a urmarit vreo 20m , frumos ce sa zic , eu stateam cuminte cu firul in mana si speram. Afara caldura mare, Cata spune sa mai dam totusi o tura si dupa aceea sa pleca. OK, ce sa zic, eu unul as fi stat toata ziua cu firul ala in mana
. Cum spuneam incepem si tura a 3-a nu inainte ca Maestrul meu sa mai puna o momeala secrete din Japonia in carlig si dai si cloncane. La un moment vad mana lui Cata ca tresare da contra si spune"l-am luat". Ia batul din suport si incepe drilul, pestele lua fir de pe Penn cu frana stransa la maxim. Il intreb pe Cata " are un metru jumate?". Ma bagam si eu in seama , de pescar de clonc
. Cata imi spune ca da si dupa aceea incepe distractia, ne tragea bestia si in sus si si mai ales in jos pe Mures . In fine dupa vreo 10 min de dril superb ii vad coaga si dupa inca vreo 15 secunde apare capatana, mare, MARE!!! Singurul lucru pe care il spun este "E CA PE EBRO". Ii dau doua palme peste frunte(sentimentul este superb sa stai in barca si sa atingi asemenea dihanie) si Cata il ridica cu greu in barca. FRUMOS!!!!! SUPERB!!!! Il felicit, omul era foarte mandru, avea si de ce
cautam o plaja unde sa ii facem poze, Cata imi da prelata sa il acopar sa nu-l bata soarele, la un moment Cata spun trage mai greu motorul suntem 3 in barca
Asa si era. Ajungem pe plaja abia dam jos din barca dihania , Cata muta camera pe mal, eu caut ruleta in geanta , ma gandeam ca are in jur de 170cm, iau ruleta il masuram, 190cm FIX
. Noul record al lui Cata, eu incantat la maxim. In fine facem poze, se filmeaza eliberarea, de fapt totul a fost filmat, de la trasatura pana la eliberare. In fine cred ca sunt foarte norocos ca la prima iesire la clonc sa am bucuria sa vad un asemenea exemplar frumos, exemplar cum am vazut doar pe youtube. Ce mai incoace-incolo a fost ca pe Ebro
.
P.S.2 Multumesc Cata inca odata pentru aceasta zi minunata
Filmarea si pozele sunt la cata , le va pune cat de repede, abia astept sa la vad si eu, sincer inca nu imi vine sa cred ce am vazut astazi, o spun inca odata , cand l-a ridicat Cata la suprafata si i-am vazut capul si gura am inlemnit, superb ce sa mai zic.Felicitari baieti, ati meritat-o din plin!!!![]()
Dali, aba astept filmarea si pozeeeee... cu asta intra si Cata in concurs.![]()
!!! 
Este la mine pe Siret.

Braconierii sunt tot romanasi de ai nostrii?
Felicitari tuturor pentru capturi ! Weekendul asta am avut si eu ocazia unui personal best dar deocamdata pun doar poza, maine va veni si clipul![]()
... felicitari pentru noul record si astept sa vad si clipul cu speranta la ceva secvente si din dril. Asta in cazul in care nu se va deconspira locul.
Carol ...... felicitari pentru noul record si astept sa vad si clipul cu speranta la ceva secvente si din dril. Asta in cazul in care nu se va deconspira locul.
Problema era ca pe pompaje se vedea mult prea mult pamant si mult prea mult cer (dat fiind faptul ca mana cu telefonul avea de dat si la manivela ) astfel ca am ales doar cateva secvente mai "liniare"Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH