Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
treaba cu apa care nu curge m-a omorat si pe mine azi. Daca ieri la un moment dat am avut sonarul plin azi , cu o apa perfect statica si o amenintare de furtuna care a venit in final doar ca vant, pur si simplu ziceai ca s-au evaporat toti pestii din tot barajul (nici macar sub imensul banc de carasei nu se mai ridica nimeni)Ma inclin si eu Carol, felicitari... Frustrarile le-am pus pe youtube si eu in weekendul asta. Sonarul plin, muscaturi 0, apa nu curgea deloc, ma alin ca asta ar fi motivul.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
dupa 3 nopti petrecute langa undite, a tras cam jumatate de ora in ultima noapte. toata captura, la stationar, 2 somni fffff mici. Prins-pupat, (ca imi era dor de ei) si eliberat. locatia, insula Golu, Gura Vaii. poza nu pot sa incarc pt ca este prea mare(in pixeli, nu captura) ))
Multumesc baieti
Zoran, la chestia cu orele de mancare exista anumite tipare care in general se cam respecta din cate am vazut astfel ca, poti sti cand sa insisti mai mult . La chestia cu sonarul si respiratia ai dreptate din plin
dupa 3 nopti petrecute langa undite, a tras cam jumatate de ora in ultima noapte. toata captura, la stationar, 2 somni fffff mici. Prins-pupat, (ca imi era dor de ei) si eliberat. locatia, insula Golu, Gura Vaii. poza nu pot sa incarc pt ca este prea mare(in pixeli, nu captura) ))
Macar iti miroase mana a peste... .
Io WE-u` asta am prins un somn cat o sticla de cola... de jumate... .
multumesc Informer. Nu mai fac user si pe imgur pt a posta pozele, nu is asa de reusite.
Pt. poze citeste postarea asta: Husa-teaca toporas
Administrator
multumesc Informer. Nu mai fac user si pe imgur pt a posta pozele, nu is asa de reusite.
Zoran, la chestia cu orele de mancare exista anumite tipare care in general se cam respecta din cate am vazut astfel ca, poti sti cand sa insisti mai mult .
Tipare? Eu am observat ca nu prea exista... si daca gaseam vreo-unul, atunci era valabil pe o perioada scurta, de maxim 2-3 zile.
Administrator
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH