credeam ca pot sa încerc sa confecționez o husa din piele (încerc sa postez și poza cu husa celeilalte ustensile de tăiat...insa nu toți oamenii rămân oameni...lume multa...oameni...putini...asa ca nu am echipamentul necesar în apartament...deci...dacă cineva poate sa confecționeze ceva de genul acesta...din piele...eventual...îi mulțumesc anticipat...contractat...bineinteles...cu mulțumirile aferente... Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »evergreen« (07.07.2015, 00:26)

Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Mai mica de puțin peste 300 KB nu pot sa o modific...poate ma ajuta cineva cu 2 imagini...
...si ma enerveaza chestiunile de genul acesta...
E cumva ceva de genul asta?
![]()
Asa ceva ?
asta e tot un billhook doar ca are 2 taisuri
...cel pe care l-am primit arata mult mai bine....mai razboinic...are mai multa personalitate...am reusit sa atasez 4 poze pe Imgur...insa mai e mult pana departe...sa vad cum se procedeaza cu copierea link-ului...
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »evergreen« (08.07.2015, 15:05)
Asa ceva ?
asta e tot un billhook doar ca are 2 taisuri
...poate fi interpretata asa ideea mea...dar nu este...
...mi-am impus sa incerc sa nu mai utilizez termeni straini...
...pentru mine...nebunie personala...am o colectie...un "stol"...
...
Dar corespondenta termenului billhook in romana care ar fi?
...parca intalnisem termenul cosor pe un site romanesc pentru un fel de maceta curbata doar spre varf... Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH