Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
nereusind sa ma impac cu gandul ca avatii aia erau de negasit dupa mai bine de 12 ore de pescuit am decis aseara sa bag o iesire mai scurta cu destinatia clara: avatul.
Ne spui ceva de montura, la ce a vrut sa pape si cand?mersi
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Trif Florin« (30. iunie 2015, 00:30)
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Informer, vreo poza mormolocoasa cu zona unde ai pescuit? Sau nu merita sa o vizitam la vara?
Administrator
Breeeeeeeeeeee , pune si eliberarea !!!!
Breeeeeeeeeeee , pune si eliberarea !!!!
Nu l-am eliberat... l-am vandut la un restaurant care tinea o nunta... .
Voi cei activi aici, nimica? Chiar nu ati invatat sa prindeti somni la clonc?
Pai, daca secretele sunt in sectiunea privata ! Aici, mai invatam si noi cum e sa fii un bun pescar, ce mai face Politia de frontiera, despre barci, motoare, etc....
Sa prindem inca nu, sa vedem cum se prinde da. A si am mai invatat ca sportu asta fara sonar e anost, frustrant si plictisitor precum si ca uneori "copia" bate originalul in materie de cloncuri . Pe scurt, in trei zile de clonk dedicat (prima iesire de felul asta de altfel in 5 ani de cand am clonkuri), n-am avut nici o prezentare (a se citi trasatura). Cu toate astea, in acelasi timp, partenerul de pescuit cu clonk hand made dupa unu de-al meu care i-a servit drept model de altfel, a avut 4 prezentari in urma carora s-a ales cu un somnic la vreo 3 kile.Voi cei activi aici, nimica? Chiar nu ati invatat sa prindeti somni la clonc?
Administrator
Sa prindem inca nu, sa vedem cum se prinde da. A si am mai invatat ca sportu asta fara sonar e anost, frustrant si plictisitor precum si ca uneori "copia" bate originalul in materie de cloncuri .
"Concentrata" postarea asta... .
Io n-as putea da la clonc fara sonar, cu toate ca stiu ca sarbii fac asta de multi ani... da` daca faci ceva si nu vezi imediat ce efect practic are, ii tot pescuitu` "banal" dinainte... ca sa nu zic de potentialele agataturi... .
Cat priveste copia care bate originalu`, poate dezvolti la "Altele decat rod building".
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH