Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Inteleg ca nu sunt flamanzi toti, dar ... nici unul?
Ai incercat diverse monturi cu diverse distante intre carlige sau intre carlig si plumb, diverse marimi de momeala / diverse momeli, la diverse adancimi etc.?
Daca da, atunci is niste "nemernici" de pesti si sa le fie rusine!![]()
![]()
O sa incerc sa modific distanta intre plumb si carlig, acum distanta este cam de 10-12 cm. Cam la ce distanta sa pun plumbul?
Daca va vine sa credeti, am instalat 2 sonare(HDS8-mama si HDS7 touch-bebelushu' ) pe aceeasi sonda, la distanta de 1 metru intre ele si nimic, or fugit toti somnii....
Ai incercat diverse monturi cu diverse distante intre carlige sau intre carlig si plumb, diverse marimi de momeala / diverse momeli, la diverse adancimi etc.?
Daca da, atunci is niste "nemernici" de pesti si sa le fie rusine!![]()
![]()
O sa incerc sa modific distanta intre plumb si carlig, acum distanta este cam de 10-12 cm. Cam la ce distanta sa pun plumbul?
Multumesc!
Acelasi comportament si pe Olt in weekend (chiar la indigo as spune) . Tot asa orele bune , altitudinea de ridicare si pustiul pe inserat. Momeli rame de ploaie zero, caras zero, rame negre !? 2 prezentari clare . Se vede treaba ca nu pun inca cloncul pe gratar ci mai incerc dupa ce le-or trece toaneleCam in perioada aia am facut si eu o iesire. Am pescuit cu rame negre, lipitori de pamant mari si coropisnite. Am reusit, cu greu, sa prindem doi flintirici mai mici de 2Kg. Am hotarat sa schimbam momelile si aoi am avut ceva activitate. Am pescuit cu distanta mica de la plumb la momeala (cam 20cm) tot timpul. Momeala si prezentarea ei a facut diferenta, monturile ramanand aceleasi. Pescuitul a avut rezultate numai pe adancimi de 6-10m. Cu cat ne indepartam de adancimi de 8m catre 10m cu atat raspunsurile erau mai putine si neconvingatoare. Toate trasaturile le-am avut la 1.5 - 3m de suprafata. Am inceput sa pescuim la 11:30. Ora de varf a fost 13 - 14 (in intervalul acesta aproape tot ce s-a ridicat a venit la momeala). De doua ori ni s-a intamplat sa fim cu toate cele 4 lansete in barca (noi pescuim cu cate doua lansete fiecare). Dupa ora 16:30 parca nu mai era nimeni in Dunare :D
P.S. Atunci cand "fugaream" somnul cu momeala nu faceam decat sa-l speriem, cu toate ca de obicei chestia asta chiar da rezultate. Oricum si mie mi s-a parut ciudat comportamentul lui, impresia fiind ca inca nu a terminat cu depunerea (somnii punctabili se ridicau pana un metru de la fundul apei si apoi reveneau brusc pe substrat).
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH