dupa ce saptamana trecuta am bagat o iesire de unul singur, de data asta am fost impreuna nu doar cu Mane ci si cu Bogdan.
plecand de la premiza ca somnii sunt la depunere pestii tinta erau in mod special avatii si eventual salaii cu sperante la vreun somn ratacit. asa ca, imediat ce am ajuns acolo jigurile si-au luat zborul catre apa in cautarea salailor din partida precedenta. imediat ne-am dat seama ca sunt acolo si destul de rapid iese primul la o poza:
dar parca nu erau la fel de cooperanti, motiv pentru care eu am trecut sa caut ceva avati la vobler. mane insista la jig si iese un dintos si de partea lui:
pentru ca insistenta pe voblere sa isi spuna cuvantul cand un avat frumos se arunca pe un Shiver jucat intre ape:
se insista in continuare la fel, Mane pe fund la gume, Bogdan la gume intre ape iar eu cu voblerele pe unde apucam. au mai fost destul de multe atacuri pe toate cele 3 lansete iar urmatoarea ce se indoaie cu un peste este a lui Mane:
la un moment dat eram cu Shiver-ul intre ape cand simt pe cineva hotarat in mijlocul curentului ... si pare a fi unul ce nu se da batut prea usor. dupa ceva emotii il aduc la mal si Bogdan mi-l scoate pentru o poza. aici se vede cat era de hotarat:
... si aici este intreg:
Ulterior s-a facut o liniste de parca eram pe alta apa. Au mai aparut pe acolo initial alti 3 pescari, apoi alti 3 si pestii pareau a fi disparuti. Bogdan avand ceva treaba decide pe la 10 sa o intinda spre casa iar eu cu Mane ne propunem sa mergem pana pe Po sa vedem ce-o fi pe acolo.
Po-ul era jos bine, apa limpede si Mane are doua sau trei atacuri din care unul iese afara si pentru o poza:
... si cam asta a fost tot. Somnii in continuare nu par a fi prea cooperanti, avatii mofturosi din cale afara si strapii nu suficient de nervosi sau flamanzi.