Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Eugen« (22. Dezember 2012, 14:39)
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Eugen« (22. Dezember 2012, 14:40)
2. Scoti somnul fara probleme bagand mana in gura lui. APP am vazut ca multi pescar baga mana in gura somnului si-l apuca de mandibula inferioara. Eu nu procedez asa. Eu apuc somnul de sub mandibula inferioara si doar degetul gros in gura lui. Voi cum procedati?
De obicei si eu il iau cu degetul gros inh gura si restul sub mandibula. Insa de la o anumita talie in sus poate sa fie si invers. Depinde de situatie.
3. Daca pescuiesti cu firul in mana, te scapa de taieturi neplacute dar si de "dovezile" prezentate colegilor de scarbici
Tocmai daca tii firul in mana te poti taia cand trage sau cand dai teapa. Dar ai ce arata a doua zi colegilor.
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Eugen« (22. Dezember 2012, 14:40)
De fapt ce-i pescuitul? Ce intelegem noi prin pescuit si de cel practicam? Nazuinta de autodepasire in trofee este oare indeajuns? Nazuinta de a-l depasi pe pescarul X-ulescu? Sport extrem care inlocuieste trasul de fiare? Nevoia de mancare (ma indoiesc)?! Ce ne "trimite" la pescuit?
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
... sunt lucruri mai complicate decat mi-am inchipuit initial...
Registrierungsdatum: 7. März 2012
Beruf: Gura casca into firma de pantofi nemteasca