Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Zoran nu cred ca toate gumele de dimensiunea aia au astfel de greutate, spre exemplu cele de la savage gear, modelul tipar de 20 cm au 27 de grame si stiu sa prinda stiuca
Zoran nu cred ca toate gumele de dimensiunea aia au astfel de greutate, spre exemplu cele de la savage gear, modelul tipar de 20 cm au 27 de grame si stiu sa prinda stiuca
Cre` ca urmatoru` milestone a lu` Zoran ii sa depaseasca 100g la stiuca....
E clar! Daca la somn eram si nu eram subdimensionat , la stiuca insemana ca echipamentul meu, considerat de mine de stiuca, este pentru biban de fapt!E bun! Ma gandesc sa vand tot si sa ma apuc de albinarit ...
![]()
Zamfi, daca dai cu naluci mici, nu ai de ce sa folosesti lansete si fire groose. Sunt insa pescari care nu se limiteaza doar la naluci mici, si cind e nevoie pescuiesc cu jerkuri de 50-70 gr sau cu gume de 20-25 cm ce cantaresc pina in 100 gr. Cind nu merge la naluci mici, ei incearca cu cele mari. Ada ca ai nevoie si de lansete corespunzatoare.
In fine, fiecate da cu ce are, cu ce vrea, si cum stie el mai bine.
Discutia era despre naluci mari si si mai mari, nicidecum despre miere.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH