Pai , Adi , e simplu !
1 - pe aceeasi carena , dar cu gabarit de 3,4 - 3,5 m x 1,35m , se preteaza de minune un 5 cai .
2 - intretinerea este extrem de facila . Evident , asta vine in functie de exploatarea de pe apa .
3 - Transport ...... categoric pe masina !
4 - nu eu , ca merg pe "carari batute " , ci promotorii consacrati ai lucrului in tehnica respectiva garanteaza o asemenea barca la 15 - 20 de ani de viata .
In tehnica in care eu execut barcile , un 3,35 - 3,5 ml nu are cum sa depaseasca MAXIMUM 55 kg. Optim ca greutate si carenaj ( proiect ) pentru un MINIM 5 HP .Cate kg are la 3,4-3,5 m fara nimic , goala.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Modi« (10.05.2015, 15:26)
Nu mai demult decat astazi barca a vazut Snagovul : Cate kg are la 3,4-3,5 m fara nimic , goala.foarte faina, daca mai faci vreun filmulet cu ea , m-ar interesa cum se comporta daca stai in picioare, ..
Spor la treaba !![]()
Ca sa nu mai deschid un subiect nou, voi prezenta aici o barca de Dunare care am conceputo ptr spinning 2 persoane si ptr dus monturile de somn. Barca e din fier, din tabla, are 4 m lungime si 1,5 m latine, si fuge cu un motor de 18 cp incarcata cu 2 persoane circa 43 km/h.
Incarcata full cu pat dormit, lansete, saci de pietre, bidon 60 L apa si 2 persoane a fugit 30 km/h.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Barcuta mea de nadit nu o apreciaza nimeni?
Barcuta mea de nadit nu o apreciaza nimeni?
Pai tre` sa ne dam o tzara cu ea sa vedem cum merge tablaria real life... ca poate ai trucat filmu` si ai dat malurile mai repede....
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH