) e 450 lei si inca 45 daca iau permisul e taxa eliberare permis. Nu cred ca la toate capitaniile e aceeasi taxa dar mi-a zis cineva sa ma astept pe la 500 sa fie
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
.
Sper ca nu![]()
Cpt Barboi de la Timisoara mi s-a parut destul de ok ...l-am sunat azi, imi trimite toata documentatia si tot de am nevoie pt inscriere pe mail, in plus tine cateva cursuri "gratis" inainte de examen. Oricum taxa aia acopera tot) e 450 lei si inca 45 daca iau permisul e taxa eliberare permis. Nu cred ca la toate capitaniile e aceeasi taxa dar mi-a zis cineva sa ma astept pe la 500 sa fie
Mi se pare absurd sa dau cate 500 pt reexaminare daca e cazul. mai bine ma risc la o amenda...ca daca imi "uit" actele de la motor acasa si lipesc un abtibild cu 5CP in loc de 6 pe motor ... zic si eu. Sper sa il iau din prima![]()
Daca pici examenul, pierzi si banii.Cel putin asa e la Galati
Anul trecut era 250 lei + taxa de eliberare permis. Am sunat ieri la Giurgiu pentru diferenta de la D la C si mi-au spus ca taxa este de aprox. 450 lei + taxa permis te duce la 500 lei. Probabil au marit taxa, nu stiti ca e nevoie de bani la buget ?![]()
Daca pici examenul, pierzi si banii.Cel putin asa e la Galati
Nu cred, banii sigur se pierd daca nu iei examenul.Dar pentru D a ramas tot 250?
Daca examenul este cazut => se pierd banii. Pentru urmatoarea examinare trebuie platita suma integral din nou.
Daca se da examen pentru categoriile D si C simultan se plateste o singura taxa. In cazul in care candidatul trece la una dintre categorii, iar la cealalta nu => pentru categoria cazuta va mai plati din nou taxa de examinare integrala + valoarea permisului (cardului) daca examenul este promovat (pe card se vor trece ambele categorii).
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH