Desi nu cred ce zice e un pas inainte, a inteles ca nu mai merge asa:
BOMBĂ! INTERZIS la PESCUITUL COMERCIAL în VÂLCEA | VoceaValcii.ro
Desi nu cred ce zice e un pas inainte, a inteles ca nu mai merge asa:
BOMBĂ! INTERZIS la PESCUITUL COMERCIAL în VÂLCEA | VoceaValcii.ro
promit ca daca ma intorc acasa vreodata, o sa incerc sa ajut si eu in vreun fel.Nu te cunosc personal insa din ceea ce postezi cred ca esti o fire optimista si cred ca exact de asta e nevoie pentru a schimba ceva ce nu functioneaza bine
Interzicerea pescuitului cu plasele e ceva ce visez de vreo doi ani sa se intample iar faptul ca poate se v-a aplica undeva in tara e ceva super.Daca aceasta initiativa v-a produce efectele dorite( refacerea fondului piscicol) sper sa se puna in aplicare si pe celelalte rauri distruse de braconaj.Numai ca vede-ti voi ca sa mearga treaba asta avem nevoie de oameni care sa asigure controalele pe malul apei ca pescarul sa respecte cele 3kg de peste la fel si pe apa ptr cei cu barcile.Dar oricum ar fi e bine ca macar i-a venit cuiva ideea si poate ii lumineaza si pe alti inteligenti care stau si latesc degeaba scaunele la ANPA.
Buna Diogene,in legatura cu site-ul se ocupa cineva de el si pot sa-ti spun ca e in derulare iar despre intanlnirea cu cei de la jandarmerie o sa ma vad cu ei acum in martie ptr ca asa am stabilit cand voi merge cu ei pe teren sa le arat zonele cele mai braconate cat si drumurile de acces.Cat despre braconieri deocamdata nu am iesit inca la pescuit insa sper sa o fac in weekendul asta dar nu m-am hotarat inca unde sa iesim,oricum ar fi daca voi avea vreo intalnire de gradul trei nu voi ezita sa sun.In legatura cu site-ul cand v-a fi gata va anunt ptr ca momentan persoana respectiva e plecata o saptamana in Delta, Cristina,tu ai vreun rezultat din ce ti-ai propus?Ziceai ceva de un site si ceva intalniri cu jandarmeria.
Zoran,ai impresia ca am pus intrebarea cu vreo nuanta de repros? Daca da,te inseli.Chiar eram interesat de cum merg demersurile cu planurile Cristinei.De ce?Pentru ca am o persoana apropiata in Galati(pe care nu am apucat sa o sun inca)care stiu ca s-a implicat in treaba asta.
Nu prea am obiceiul sa o iau pe ocolite cand am ceva de reprosat,o fac direct.Dar acum chiar nu era cazul.
Pe tine te-a suparat ceva in dimineata asta?
...
Pe tine te-a suparat ceva in dimineata asta?
Diogene,si eu sunt ferm convinsa ca Zoran nu a avut intentia de a reprosa ceva, cuiva si are mare dreptate ca toate trebuie luate cu calm,cu un plan de actiune si cu foarte multa rabdare ca vorba romanului"lucru bun la 9 luni"
Aici sunt stiucile dumneavoastra, nici o zi fara braconieri prinsi, sa vedem cat tine minunea
BRACONIERI la ştiucă, prinşi în zona GALICEA | VoceaValcii.ro
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH