incat acum, vezi doamne, incepem lupta impotriva celor care au permise de pescuit si au in juvelnice un peste sub dimensiune!
Lupta? Ce lupta? Unde? De catre cine? Si eu nu stiu nimica?
Iku, poate tie ti se pare ca nu-i ok sa discutam pe fata despre ilegalitati, dar multi alti forumisti saluta aceste subiecte. Chiar le si respecta, mai ales ca au un scop educativ si preventiv, astfel putandu-se evita o amenda grosolana de la vre-un om al legii, sau certuri inutile cu autoritatile.
De aceea, ce face fiecare pescar la pescuit, ca este legal sau ilegal, cu buna stiinta sau nu, este deocamdata treaba lor, a fiecaruia, si nici decum al forumului. Si nici nu-mi doresc vreo-data sa fie problema forumului, de caeea nici nu admitem sa se posteze poze cu pesti taiati, spanzurati sau retinuti, ptr a evita orice fel de discutii ce pot duce la "lupte".
Deoarece sunt convins ca putini dintre pescarii Romaniei sunt pusi in tema speciilor ocrotite, sau a legislatie pescuitului sportiv, subiectele despre ce e voie si nu e voie le gasesc interesante.
Si daca s-ar discuta si dezbate mai des astfel de subiecte, sunt convins ca Fredoom nu ar fi uitat dimensiunile legale care sunt trecute si pe site-ul din semnatura lui
suntpescar.com (jos de tot pe pag), si nu ar fi retinut morunasul de 8 cm, evitand astfel amenda de 300 RON.