,
salut Zoran
Din pacate nu am banii necesari ptr lanseta!
voi lua una dar peste ceva timp(2 -luni cel mai optimist termen) sa mai strang ceva bani!
Sa auzim numai de bine!
....... ok pt. spiningul la somn.
)
Poate ne gasim zilele astea sa pun si eu un pic mana pe ea.Mie mia placut tare WFT ul ala al tau,dar asta cred ca e mai misto cu bila.Poate mai fac o investitie
Larry...cum este aceasta lanseta comparativ cu Unicat Dreamfish Spin II.
Eu inca nu am prins nici un somn cu unicat-ul...nu stiu cum se comporta in dril...mi-ar fi placut sa fie putin mai finutza deoarece imi cam oboseste mana.
Larry...cum este aceasta lanseta comparativ cu Unicat Dreamfish Spin II.
Eu inca nu am prins nici un somn cu unicat-ul...nu stiu cum se comporta in dril...mi-ar fi placut sa fie putin mai finutza deoarece imi cam oboseste mana.
ce lungime este lanseta?
daca intereseaza pe cineva o dau la pret bun
....si ptr. spin la verticala V-Stick-ul de la Zeck ii faina!
Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »Trif Florin« (20. März 2015, 11:47)
, schimb voblerele cu sculatoarea si dupa cateva lanseuri survine atacul, contrez si sper din tot sufletul sa fie cel cautat, somnul in prima faza vine spre mine lasand impresia ca ar fi unul mic, ma prind de joc si slabesc rapid frana mulinetei, contreaza si cu o viteza uimitoare schimba directia spre larg, mulineta urla de zici ca-i tren, bucuros de un dril de senzatie dezlegam barca si plecam dupa el, reglez frina la limita superioara fortand Zecul la maxim (doar are 10 ani garantie) si dupa o lupta de poveste de circa 12 minute Zecul iese invingator, somnul sleit de puteri cedeaza, Criti il prinde de gura dar ancora cicadei il agata, las lanseta prind somnul si eu de gura si cu putin noroc Cristi scapa de ancora, punem somnul in barca
. Privim cu respect acest urias invins de micul si puternicul Zeck.