Am cantarit-o si are 360 grame. Azi am facut un test cu 6 kg. Frana la maxim pe un penn 560. Sa vad cum pun clipul..
De 2,7 am luat eu. Am exagerat cu varful ca atinge mandrina evident, dar mult nu lipseste.
Nu stiu , poate alt model sau alta lungine ( am incercat in magazin de 2,7 si 3 si sunt moi cu draci ), asta, la 2,10 am pus 5 kg pe ea si nu e chiar cum spui, mandrina are protectie de plastic si nu zgaraie mulineta, inelele nu sunt din ceramica si are 360 grame. Nu stiu daca se cojeste dar nu mi se pare coatingul de pe ea diferit de alte lansete chiar compozit , la prima vedere..Am sa vad cum se comporta la soare. Nu o ridic in slavi, am spus doar ca parca nu seamana cu cele descrise mai sus in subiect. Probabil sunt mai multi producatori chinezi. Totusi cred ca pana pe la somn de 20 kg face fata cu brio. O incerc anul asta cu pluta culisabila din barca.
Am o fibră plină de 3 m, este într-adevăr grea dar este supe. Am lansat cu ea plumb de 300g, nu știu ce-or greșit de o ieșit așa buna. Aproape am ridicat cu ea 10kg.
Pune o poza daca poti ????Am cumpărat-o prin 2010, este roşie cu mufare şi vârf subţire.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH