...Nu cred ca m-ar deranja foarte tare; doar conditia cu pozele ar fi mai greu de indeplinit
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
In orice caz,nu stiu ce scule au avut dar chiar mi-ar fi placut sa vad drill-ul.
.
)
) In interviul de la CNN apare ca mai sus, iar in cel pus de Mane la poza cu barca lanseta e tot Turbo, dar mulineta este alta, complet neagra.Lanseta e un Sportex Turbo Cat si mulineta pare sa fie un Penn SSV (dupa imagine generala si mai ales dupa capul surubului care acopera gaura pt manivela)
E drept ca cica cu o suma mult mai mica decat amenda legala...Ma rog asa au zis la stiri in Italia
Frumos tare! Ce poate nu stiti e faptul ca pescarii au fost amendati pentru ca au eliberat somnulE drept ca cica cu o suma mult mai mica decat amenda legala...Ma rog asa au zis la stiri in Italia
![]()
asta e legislatia de rahat in Italia
nu ai voie sa eliberezi somnul.Daca nu il mananci atunci trebuie sa te duci cu el la abator sa faca aia sapun din el.Nu ai voie nici sa il lasi pe mal si nici sa il dai vecinului sa il manance pentru ca nu respecta regulile sanitare.E doar o chestiune de timp si o sa se schimbe regulamentul asta de RAHAT in Italia(sper).Oricum sunt sute poate chiar mii de pescari italieni ce elibereaza toti somnii prinsi
si eu fac ca ei
Pai inteleg ca voi militari ptr respectarea legii in Romania si o încălcări in Italia?
Pai e frumos asa?![]()

Pai inteleg ca voi militari ptr respectarea legii in Romania si o încălcări in Italia?
Pai e frumos asa?![]()
Fac parte din cei ce considera absurda regula asta de a nu elibera somnii
In veci nu voi respecta legea asta ABSURDA!