prohibitie pt rapitori (stiuca,avat,salau)...Oare somnul mananca in mai-iulie? Apropo,de el cine are grija?daca stau bine sa ma gandesc, nici la o propunere ptr somn nu a facut nimeni aluzie...![]()
![]()
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 11. September 2012
Beruf: Mecanic intretinere si mentenanta
Eu unul daca as gasi o amenajare privata cu o populatie de rapitor suficienta....care sa nu fie prea departe de Bacau....as respecta prohibitia fara probleme..
Uita-te si acuma, la inceputul lui decembrie 2014 s-a emis proiectul de Prohibitie pe 2015, si inca nici acuma nu s-a finalizat Prohibitia 2015! Mi-e personal mi-ar fi o rusine de … pffaaa… sa astepte o tara intreaga luni de zile dupa mine sa-mi fac treaba![]()
cum vine asta? daca ceva mai devreme scriai caavatul la musca
sau te referi la muste naturale?si nici nu m-ar deranja daca nu e voie cu artificiale
Este deja publicat in Monitorul Oficial.si inca nici acuma nu s-a finalizat Prohibitia 2015!
Iar Dunarea fiind un fluviu international, cu granita, ar putea foarte bine avea si alta prohibitie, mai lejera fata de restul apelor interne
Pai este facuta deja o concesie: Prohibitia generala dureaza doar 45 de zile, pentru a armoniza prohibitia noastra cu cea a vecinilor directi.
Regulamentul de pescuit nu trebuie facut dupa foamea din tara, nu trebuie facut dupa caracterul oamenilor, si nici nu trebuie facut dupa posibilitatea autoritatilor de a veghea si a mentine ordinea!
1.Iulian, nu vad niciunde ca se retin acte...Politist de frontiera retine documentele unei personae fara nici un drept...
Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »Cata« (10. März 2015, 21:11)