Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
@ gufisor
sunt multi gugustiuci ca mine care -si explica esecurile prin lipsa instalatiei de barbotare a prafului...
@ larry
mare dreptate aveai ...sinceritate?
ieri am folosit pentru prima data o montura noua (noua pentru mine), adaptata dupa o montura prezentata de Zoran: am imbracat plumbul in corp de calamar natural, cu un carlig sus care sa sustina calamarul, apoi am pus o ancura montata la 10 cm sub plumb pe care am umplut-o cu rame. Nu am prins nimic, dar din 3 echipaje care au fost ieri pe clonc, am fost singurul cu 4 atacuri. Ce parere aveti despre aceasta montura?
nu am dar promit sa fac cat de curand.
azi ma gandeam la aceeasi montura dar la care sa mai atasez o ancora, rezultatul fiind ( de sus in jos) plumb imbracat in calamar proaspat, o ancora pe care sa pun tentaculele calamarului, apoi inca o ancora sau carlig (imbracata de tentacule) pe care sa pun buchet de rame), montura evident de suprafata - intre ape. este prea incarcata?
Dorian, montura asa incarcata este mult prea mare, evident. Ptr un peste satul! Ptr un somnic flamand de 50 cm e "jucarie"
Nu se poate pausaliza, trebuie incercat, modificat, inbunatatit... in functie de cerinte
Pescuiește legal, și NU bracona! C&R, un alt mod de a "savura" peștele...
rateurile acelea nu erau cumva atacuri asupra plumbului?
am incercat si eu sa imbrac plumbul intr-un calamar artificial (de la yamashita), apoi am tras unul chiar pe ancora, alaturi de rame. pescuit alaturi de o alta montura simpla (doar cu rame), rezultatele au fost neCLONCudente
o asemenea montura (cu calamar siliconic pe plumb) am vazut ca foloseste si Stephan Seus intr-un filmulet pe youtube...tot fara rezultate
interesant fireball, arata bine
nu stiu ce succes ai ave insa pe un curent puternic, mai ales la adancimi mai mari, cred ca e greu de jucat.
mai in suprafata sau pe lacuri, chiar as fi curios sa vad ce poate