Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
salut Zoran. am eu varianta de 2.4 si 3 m la de la ROBINHAN act. 100-250gr fibra trasparenta si mufare cu filet. nu stiu ce diferenta ar fi fata de Diamant dar daca doresti pot face un test cu greutatea care doresti si iti poti face o parere
Ai facut o modificare de ai mandrina din metal?Merci Fane, am deocamdata Diamant, doar ca mandrina e complet de metal, nu are in interior perete de plastic sa nu zgarie lanseta... Cum e la ROBINHAN?
Nici prin minte nu-mi trece asta. Oricum la 25-30 ron /buc este foarte ok din porivinta pretului. Din pacate varianta cu filet nu o mai au astia in Dragon acum (am fost acum o ora).Citat
Una peste alta, lansetele sunt frumoase, asa cu fibra transparenta de sticla, dar nu m-as incumeta sa le pescuiesc pe timp indelungat la somn.
si la robinhan mandrina arata la fel.azi,din plictiseala,mi-am spus sa incerc si eu aceasta lansete(robinhan,2,70,actiune 100-250g.).am agatat un pet de 6l...l-am ridicat fara probleme..nu a parait nimic.
A schimbat si prinderea ? In poza nu pare cea cu filet. Daca da cum a reusit ? Cu ce a schimbat ? Mandrina e cea originala nu ?DAAAR... una facuta de un prieten, dat tot jos si pus nou, a iesit biju! Pe aceasta o voi folosi cu frina fixata la max 5 kg:
A schimbat si prinderea ? In poza nu pare cea cu filet. Daca da cum a reusit ? Cu ce a schimbat ? Mandrina e cea originala nu ?
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Cred ca doar ii place sa se joace lui Zoran. Tocmai el, care militeaza pentru folosirea unui echipament cat mai puternic...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH