Ramane sa vedem rezultatul..
Poti sa-ti iei gandul de la implicarea jandarmeriei,politiei sau ANPA in lupta contra braconajului ca asa m-am trezit si eu luna trecuta sa sun la jandarmerie si sa intreb cum putem colabora eventual noi pescarii cu autoritatile .
Draga Tyrel,stiu ca ca e frustrant sa vrei sa faci un bine si sa nu ai sustinere dar gandeste-te ca ai pierdut o batalie si nu razboiul.Si eu am avut multe situatii asemanatoare dar nu m-am dat batuta si n-am sa ma las,numai ca eu nu sun la 112 ci direct la baieti evitand astfel situatiile de genul asta.Nu am iesit inca la pescuit pe anul asta dar sper ca atunci cand am sa o fac si voi avea intalniri "de gradul trei"sa testez dorinta jandarmilor de a lupta cu astia.
Da pe ei ,nu te lasa!!
Asta este TyraelSi acum 30 minute dupa 2 ore de stat prin namol, s-a rezolvat NU SE POATE. Au autorizatie, nu ii putem verifica daca au monofilament si cu asta basta, caz inchis, timp pierdut, dusmani facuti...
asa trebuie facut, filmare, filmare....,Acum, ca domnii de la politie n-au fost in acord, "pe moment" , cu realitatile din teren, asta se vede din privirile lor
, dar pun pariu ca de maine stiu "baietii" inclusiv ca "n-ai voie cu 3 ancore pe vobler".....
traiasca GOPRO
Imi pare rau sa aud asta si nu pot sa nu ma gandesc daca nu cumva si spiritul asta al meu "justitiar"sa nu- mi fie pus la incercare,cine stie
Este un MARE pas inainteSi un mic pas inainte:
Cand filmezi cu ea(la piept sau pe cap), nu poti fi "remarcat" ca-i filmezi intentionat pe infractori
braconez "ca dau la curent" ca prea am "tehnika" cu mine(sonar cu 2 sonde)....
(2014 mai)
.

Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH