Ce culori noi de la Thrill ati incercat , pe care ati avut ceva miscare ? Pe SGH am prins binisor , oricum campionul tot RBL ramane , as mai incerca si SFF , imi pare interesant
Buna,Mi-am adus aminte ca mi-am cumparat anul trecut un popper si nu prea reusesc sa-l folosesc mai ales ca pe tija din spate are o paleta ca la rotativa si nu prea nimeresc sa-l fac sa se miste cum trebuie.Am incercat fel de fel de recuperari practica am facut-o pe o balta la stiuca.Spuneti-mi si mie cum as putea sa-l folosesc ,cum trebuie recuperat si mai ales daca il pot folosi la vara si la somn /salau pe timp de noapte.
![]()
Spuneti-mi si mie cum as putea sa-l folosesc
........exclusvara si la somn /salau pe timp de noapte.
, maxim de adrenalina , tot atacul se petrece la vedere ,
Plus ca depinde foarte mult si de popperul folosit.Spuneti-mi si mie cum as putea sa-l folosesc
........exclusvara si la somn /salau pe timp de noapte..
Da , foarte spectaculos , insa , acolo nu se folosesc poppere , sunt mai mult niste stick bait -uri , am vazut si ceva asemanator Thrillu-lui , nici miscarea nu e de pompaj , e o recuperare rapida , exact in pelicula , merge bine tipul asta de recuperare pe ape foarte repezi , eu am prins asa pe baraje , cu linguri Kastmaster . Asta imi place mie la pescuitul avatului , diversitatea de naluci , metode de recuperare , viteze de recuperare , adancimi de recuperare .....tot timpul trebuie sa schimbi ceva ., maxim de adrenalina , tot atacul se petrece la vedere ,
,,,,imagini care fac mai mult ca 1000 de cuvinte![]()
....corect !! acoloacolo nu se folosesc poppere
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH