nu foloseste nimeni Xzoga ? Blancuri de 10 pina la 16 kg putere..
... peste cateva zile cineva de pe forum va intra in posesia unei asemenea lansete (MA-S100H2). pana sa ajunga la destinatar trece si pe la mine ...
nu foloseste nimeni Xzoga ? Blancuri de 10 pina la 16 kg putere..
... peste cateva zile cineva de pe forum va intra in posesia unei asemenea lansete (MA-S100H2). pana sa ajunga la destinatar trece si pe la mine ...
fai te rog o poza si scrie-ne un scurt rezumat, chiar daca testul are loc " pe uscat"..![]()
In fine,era si un link cu lanseta dar no,vad ca nu de fiecare merge sa urc filme de pe youtube.![]()
Sakura Mazzera ..... rules ! Blanc intreg .,
As vrea sa stiu de la cei ce practica spiningul la somn, cine ce lansete foloseste.......
Lanseta asta am avut-o si eu in vizor anem ca sa inlocuiesc xzoga rupt, desi am ajuns la alta intre timp, chiar as fi curios sa aud pareri despre ea
Sakura Mazzera ..... rules ! Blanc intreg .,
As vrea sa stiu de la cei ce practica spiningul la somn, cine ce lansete foloseste.......
Am uitat sa mentionez ca vea un maner mai ciudat, triunghiular, dar era destul de ok la tinut in mana .
Cat costa lanseta?
Eu am pescuit saptamana trecuta cu 2 lansete dementiale. Mă asteptam sa fie superbe dar mi-au depasit toate asteptarile
Singura problema este ca sunt cam sus la pret, cel Putin la ce îmi permit eu acum asa ca cel mai probabil îmi voi lua un WFT ocean fighter cu care am pescuit si este mai mult decât ok
Poate ma ajuta si pe mine cineva cu o idee. Azi am fost intr-un magazin cunoscut sa imi iau o lanseta de spinning la somn. Vanzatorul, care parea cunoscator si care zicea ca o sa isi cumpere si el una la fel, mi-a recomandat ceva nou aparut: Ron Thompson salmonizer 8' 12-25 lb
se poate vedea aici Salmonizer XP spö trollingspö
Ma intreb daca nu ii prea mult si daca nu ii ce mulineta merge la ea? Merge si un multiplicator de 30-40 si in acest fel sa fie o scula polivalenta?
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »ovidiu« (29.03.2015, 13:10)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH