Destul de mirati italienii ca eliberati somnul![]()
Efectiv le-a picat fata, exact pana sa inceapa filmarea vorbeau ceva de romanii ce vin acolo sa pescuiasca somni.....ei credeau ca suntem italieni pana cand am inceput sa vorbim in romaneste
.Dupa eliberare cu toate ca au vazut ca suntem straini, le-am spus ca suntem ca si noi suntem romani
sper ca macar mosnegii astia au inteles ca nu toti bagam la traista tot ce prindem.
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 27. Februar 2012
Beruf: Catfish angler
.Se pare ca imi plac din ce in ce mai mult(sunt mult mai compacte si dau senzatia de putere
)
Mi-a placut azi drilul si uimirea italienilor...bine ca i-ati pus la punct
cate Aviduri de 2 oz au "puscat" in zona aia fierbinte
anul asta presimt ca o sa vedem ceva urias scos afara de tine, e timpul!
Mi-a placut azi drilul si uimirea italienilor...bine ca i-ati pus la punct![]()
Mane ...eu am deja 3 dintr-o bucata![]()
) M-am hotarat, o sa schimb pozitionarea inelelor
Bine ,le gandesti in functie de fir si mulineta folosite ...
) ,dar de unul custom ! Ca daca mai vad un Avid cu doua inele pe cotor si care cade in bot ...
Chestie de gust.

Cate grade are apa la voi ? Pe ce au intrat ?
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »iulian_cioclin« (15. Februar 2015, 19:20)

Cate grade are apa la voi ? Pe ce au intrat ?
VCate grade are apa la voi ? Pe ce au intrat ?
V-ati cumparat baieti termometru? Cu siguranta este mai calda ca la noi. Dupa punctele de pe cap, platica este pregatita de reproducere.
Fire intinse in continuare!

Anem,Mane![]()
![]()
Frumoasa iesire,exemplare care daca faceti un bilant sint din ce in ce mai mari!!
Oare ce va rezerva viitorul???![]()
![]()
Bravo baieti![]()
… in urma cu cateva luni, schimband doua vorbe cu un individ ce pescuia la somn si care tocmai prinsese un avatoi ce cred ca mergea spre 90 de cm ne-a povestit de cel mai mare avat ce l-a prins el … avat care inca inoata in apele alea (asta daca nu a muscat naluca gresita) si care masura 115 cm(o suta cincisprezece). De atunci la fiecare partida sper sa il am si eu in lanseta … asta sper sa rezerve viitorul