Dar cu sperante mari ...
Da' la o adica pot sa o pun in sold! Multumesc frumos ! Intr-adevar, arata altfel, mai aproape de realitate.pentru ca lumina nu era cea mai potrivita mi-am permis sa fac unele mici ajustari fotografiilor astfel incat rabdarea necesara unei asemenea manopere sa iasa putin mai mult in evidentaDupa multa chinuiala, am reusit sa finalizez si eu o lanseta pe blanc GLoomis. Am inceput-o mai de mult, am lasat-o, am luat-o iarasi...
Blancul e destul de tzeapan, undeva pe la 1 1/2 oz , cu conicitate pronuntata si implicit rezerva mare pe talon, motiv pentru care mi-am permis sa-i pun inele cu doua picioare. Urmeaza proba practica.
toata stima Florin 1948
):
tre' sa pun 5 zambete..
Am nevoie de un sfat....am o lanseta pe blank MHX care imi place foarte mult problema este ca are o mandrina fuji SKSS la care partea superioara s-a desprins.....pot face ceva fara sa o trimit la cineva care se ocupa cu asa ceva?
Daca se ofera cineva de pe langa Bacau sa o repare....eventual schimbat mandrina....sa imi trimita un mp.
Cu asa ceva Epoxy 5 Minutes Products - Bison , pe care-l gasesti la orice magazin de bricolaj sau vopsele auto in principiu, rezolvi singur problema cu 25 de lei in 5 minute daca vrei doar sa repari.Salut.Strict din ce vad pe tel.din poza ta ai putea sa o rezolvi singur,adica sa o lipesti la loc.
(daca faci singur iti mai trebuie niste alcool sa cureti surplusul de rasina
)
: Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »kingofbeasts« (14. Februar 2015, 10:37)