Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Adi

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 14. Juli 2012

• Nachricht senden

101

Freitag, 30. Januar 2015, 19:09

Gigi , voblerele alea sint mortale, exact culoarea care trebuie..

*Baieti, nu fiti modesti, aratati-va iscusinta, este o placere sa vezi asemenea opere de arta,

si chiar daca un Picasso nu m-a impresionat niciodata, (sint mai de la tara, de..) pot sa casc gura, ore in sir la un SAVA, sau mai stii Diogene, Radu, ...

Hai treceti la treaba ! :bravo:

Diogene

Fortgeschrittener

• »Diogene« wurde gesperrt

Registrierungsdatum: 21. Juni 2014

• Nachricht senden

102

Freitag, 30. Januar 2015, 20:13

Si mie imi place cum lucreaza Sava.El si Andronic mi-au oferit ceva info
cand am
inceput sa ma
joc de-a
rodbuilding-
ul.Insa multe
am invatat din
filmuletele de
pe you
tube.Dupa aia
am inceput sa
am
pitici:lemn,marbling,idei de winding checks-uri :zambet:
O provocare care mie mi-a placut in mod deosebit a fost sa transform blank-uri de fly in bete
traveling
ptr.spinn.Am folosit asa ceva cu succes,pana cand din pacate un accident stupid i-a pus capat.Era o lanseta misto de linguri si voblere ce o puteai tine in masina fara sa ocupe spatiu.Am mai facut asa ceva unui amic dar nu stiu cat a folosit-o.Cand am vreme voi pune poate ceva poze.
Dragii mei "prieteni",adevarati lupi moralisti...scoateti-va unghia din gat.

Tyrael

Profi

Registrierungsdatum: 10. Dezember 2012

• Nachricht senden

103

Freitag, 30. Januar 2015, 20:27

Pe mine aspectul manerelor din lemn ma da pe spate dar cred ca au dezavantajul ca lucreaza in timp

Registrierungsdatum: 27. Februar 2013

• Nachricht senden

104

Freitag, 30. Januar 2015, 20:47

Posibile sunete de scartaituri la imbinarea manerului,dar ramane de vazut,nu e obligatoriu.

zamfi

Profi

Registrierungsdatum: 25. Februar 2012

• Nachricht senden

105

Freitag, 30. Januar 2015, 21:05

O arma letala pe Dunare la coltosi .Zic eu :)

O mandrina si o tema de efect ,desi putin incomoda datorita piulitei montata sus.Nu se desface. Lanseta inca virgina! :rizi: Dar cu sperante mari ... :bravo:

Ps:nu o luati ca reclama mascata! Nu e cazul. Daca incurca se poate sterge oricand de un moderator.Am pus pozele initiale ,ale rod builder-ului ,ca mi-e lene sa fac alte poze.Dar daca tot e topicul cu poze ... :noroc:

Tyrael

Profi

• Nachricht senden

106

Freitag, 30. Januar 2015, 21:07

Arata foarte bine, tu ai ales tema? Cat are manerul lungime totala?

zamfi

Profi

• Nachricht senden

107

Freitag, 30. Januar 2015, 21:09

Pai nu l-am masurat. Este o idee mai lung deoarece este un bat de forta! Duce 40-45 g ...Si la o adica sa pot trage de ea :buaaaah:
Ideea nu-mi apartine ,dar mi-a placut! :bravo:

zamfi

Profi

• Nachricht senden

108

Freitag, 30. Januar 2015, 21:13

Ca sa raspund mai de la tara ...manerul este cat ...cotul meu! :rizi: Da' la o adica pot sa o pun in sold!

florin1948

Schüler

Registrierungsdatum: 11. August 2013

• Nachricht senden

109

Freitag, 30. Januar 2015, 22:01

Dupa multa chinuiala, am reusit sa finalizez si eu o lanseta pe blanc GLoomis. Am inceput-o mai de mult, am lasat-o, am luat-o iarasi...
Blancul e destul de tzeapan, undeva pe la 1 1/2 oz , cu conicitate pronuntata si implicit rezerva mare pe talon, motiv pentru care mi-am permis sa-i pun inele cu doua picioare. Urmeaza proba practica.

pentru ca lumina nu era cea mai potrivita mi-am permis sa fac unele mici ajustari fotografiilor astfel incat rabdarea necesara unei asemenea manopere sa iasa putin mai mult in evidenta :ochi: toata stima Florin 1948 :apl:

Multumesc frumos ! Intr-adevar, arata altfel, mai aproape de realitate. :welcome:
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

Diogene

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

110

Samstag, 31. Januar 2015, 10:00

Tyrael,daca lemnul e uscat bine,de esenta mai tare si tratat cum trebuie poate sa tina dmdv.mai mult ca o Eva.La pozele care le-am pus mai sus,lemnul e luat de pe e.bay.Acolo gasesti ce lemn vrei gata uscat
in calupuri mici exact cat ptr.o lanseta.Amboyna de ex.arata bestial dar am inteles ca e mai moale ca esenta.Deci dupa ce ai lemnul si il prelucrezi la forma dorita ii dai un strat de protectie de lac.Eu prefer un ulei special,ce intra in fibra lemnului si care ii da un luciu frumos dar nici nu trage apa chiar daca ploua toata ziua pe el.Anul trecut,ca si acum doi ani dealtfel am folosit o lanseta(cea din pozele cu avatii)care e full lemn.Acelasi tratament,nu scartaie,nu ia apa,da o senzatie placuta cand tin manerul in mana.Dar totul e chestie de gusturi...

Diogene

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

111

Samstag, 31. Januar 2015, 11:14

Uite Tyrael,de asa ceva vorbesc.
Exotic Wood Amboyna Burl Pen Blanks Shorties (PB5931), P | eBay

5 EXOTIC EXCEPTIONAL GOLDEN AMBOYNA / MAIDOU BURL WOOD PEN BLANKS PB3424 TURNING | eBay

Sunt o gramada de esente de lemn exotic,gasesti si in Germania,nu doar state unde e si mai usor cu transportul si fara vama.
Drechselholz,Zebrano x cu,Pen Blank,Edelholz,Bastelholz,Holz,Schmuckholz,Turning | eBay

Mooreiche Schmuckholz für Holzschmuck basteln Edelholz 29 | eBay

Unii isi fac stilouri din asa ceva,trebuie sa fi atent daca te intereseaza vreodata la dimensiunea care o cumperi.Pentru mai multe rezultate cauta edelholz pe ebay.de

Registrierungsdatum: 17. April 2012

• Nachricht senden

112

Samstag, 31. Januar 2015, 20:50

Si ca tot e "calda" pun si eu ultima creatie (numa s-o gasesc ca s-o ascuns :zambet: ):
»kingofbeasts« hat folgende Dateien angehängt:
  • complet-1.jpg (123,08 kB - 51 mal heruntergeladen - zuletzt: 12. Februar 2017, 12:27)
  • maner 00.jpg (272,08 kB - 44 mal heruntergeladen - zuletzt: 12. Februar 2017, 12:27)
  • IMG_9768-2.jpg (167,16 kB - 42 mal heruntergeladen - zuletzt: 12. Februar 2017, 12:27)

• Nachricht senden

113

Sonntag, 8. Februar 2015, 13:48

Un roundprofile mai clasic(Abu Morrum) pe o lanseta clasica pt. reactive .St. croix Avid ,actiune moderata, linia 10-20lb,naluca de la 3.8 la 1 oz..Mi-am zis ca o tema clasica negru cu argintiu o sa fie in ton cu mulineta si o sa fie pe placul posesoului..Uff,greu mai trece iarna asta..

'''..as vrea sa practic c@R, dar ..legea nu-mi permite..''' :nunteleg:
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:
'''''.....sa invatam unii de la altii..'' :drac:
''''...daca as prinde peste la fiecare iesire, si eu as practica c@R...''' :nu:

Tyrael

Profi

• Nachricht senden

114

Sonntag, 8. Februar 2015, 17:03

Frumoasa lucrare, imi place desi nu sunt adept casting :)

• Nachricht senden

115

Sonntag, 8. Februar 2015, 19:50

:zambet:tre' sa pun 5 zambete..
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:

Adi

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

116

Montag, 9. Februar 2015, 19:19

Super Gigi !
Ai mai facut un pescar fericit! :bravo:

• Nachricht senden

117

Dienstag, 10. Februar 2015, 06:10

Dap..si acuma e cazul sa ma fericesc si pe mine, ca acusica se duce gheata..

ionutz_gr

Schüler

• »ionutz_gr« wurde gesperrt

Registrierungsdatum: 13. Januar 2014

Beruf: Inginer

• Nachricht senden

118

Freitag, 13. Februar 2015, 15:54

help

Am nevoie de un sfat....am o lanseta pe blank MHX care imi place foarte mult problema este ca are o mandrina fuji SKSS la care partea superioara s-a desprins.....pot face ceva fara sa o trimit la cineva care se ocupa cu asa ceva?
Daca se ofera cineva de pe langa Bacau sa o repare....eventual schimbat mandrina....sa imi trimita un mp.
:pescuit:

Diogene

Fortgeschrittener

• Nachricht senden

119

Freitag, 13. Februar 2015, 16:23

Salut.Strict din ce vad pe tel.din poza ta ai putea sa o rezolvi singur,adica sa o lipesti la loc.

Registrierungsdatum: 17. April 2012

• Nachricht senden

120

Samstag, 14. Februar 2015, 10:25

Am nevoie de un sfat....am o lanseta pe blank MHX care imi place foarte mult problema este ca are o mandrina fuji SKSS la care partea superioara s-a desprins.....pot face ceva fara sa o trimit la cineva care se ocupa cu asa ceva?
Daca se ofera cineva de pe langa Bacau sa o repare....eventual schimbat mandrina....sa imi trimita un mp.

Salut.Strict din ce vad pe tel.din poza ta ai putea sa o rezolvi singur,adica sa o lipesti la loc.
Cu asa ceva Epoxy 5 Minutes Products - Bison , pe care-l gasesti la orice magazin de bricolaj sau vopsele auto in principiu, rezolvi singur problema cu 25 de lei in 5 minute daca vrei doar sa repari. :bucuros: (daca faci singur iti mai trebuie niste alcool sa cureti surplusul de rasina :ochi: )
Daca vrei mandrina schimbata cu totul, cu un alt model, lucrurile se complica si te costa mai mult (atat componentele cat si manopera si transportul la si de la rodbuilder ) cheltuiala trecand binisor de 100-150 de lei. :nunteleg:

Ps. una proaspat terminata :zambet: :
»kingofbeasts« hat folgende Datei angehängt:
  • IMG_9861-5.jpg (179,81 kB - 42 mal heruntergeladen - zuletzt: 12. Februar 2017, 12:27)

Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »kingofbeasts« (14. Februar 2015, 10:37)