Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Popescu ? Hmmm...il cunosc destul de bine insa nu face parte din tara mea
Sic! Omul este ratacit prin Alba si ...in fine. Madama aia ? Acolo DA este ceva suspect cu individa ...Prea a fost scoasa in fata si prea le-a dat cu tifla la toti care au rugat-o sa fie atenta sa nu cada ...in iatagan
Aicea e ceva putred si cred ca Malin stie mai multe decat spune. In fine.
Da ...si eu am spus multe! Si-o sa mai spun ,insa cu parerea de rau .
, iar faptul ca Ungaria este mai aproape de tine decat Delta Romaneasca...........este un fapt si o alegere personala, dar prietene, pe cuvant ca nu as dori sa ma bucur pentru ca am avut candva dreptate si te-am avertizat - sincer, genul asta de abordare si de gandire imi da fiori si ma pune pe ganduri la modul cel mai serios!
Citat
"partea mea de tara" sau "tara mea si tara ta"
(parca asa spuneai Aline !), eu o vad ca pe o refulare sincera a faptului ca m-am saturat sa tot am dreptate in ultimul timp si m-am saturat sa mai arat respect si indulgenta celor care nu merita si care prospera pe seama celor ca mine mizand pe ignoranta si tacerea lor.
Citat
"o mentalitate paguboasa"
@gigi
nu ma intelege gresit, nu ma bucr ca a murit si capra vecinului pentru ca nu are rost si ala e sarac tot ca mine si din pacate asa vom ramane amandoi, dar ma bucur cand acel ceva care ma afecteaza, il afecteaza direct si pe nesimtitul si arogantul care se credea intangibil si inafailibil
si da, ma bucur ca se da peste cap si peste bot unora care s-au crezut al draqului de destepti
nu ma pot bucura ca exista inca indivizi de genul idiotului de la federatia aia si care a gasit prozeliti in bransa, dar nici nu pot sa aprob si sa dau dreptate unora ca malin, albu, vladeanu si multi alti pescari de top, vestiti concurenti care au aprobat tacit escaladarea lucrurilor, crezand ca la un moment dat va fi in favoarea lor si vor putea sa culeaga lauri si foloase.![]()
din pacate oamenii au memorie scurta si uita o vorba inteleapta - " intodeauna culegi ce ai semanat" - asa'i Aline?!!!!
nu pot sa nu remarc ca din ce in ce mai des folosesti sintagma, iar faptul ca Ungaria este mai aproape de tine decat Delta Romaneasca...........este un fapt si o alegere personala, dar prietene, pe cuvant ca nu as dori sa ma bucur pentru ca am avut candva dreptate si te-am avertizat - sincer, genul asta de abordare si de gandire imi da fiori si ma pune pe ganduri la modul cel mai serios!
Citat
"partea mea de tara" sau "tara mea si tara ta"
cat priveste bucuria sau bucuriile mele pe care unii le considera rautati sau chiar(parca asa spuneai Aline !), eu o vad ca pe o refulare sincera a faptului ca m-am saturat sa tot am dreptate in ultimul timp si m-am saturat sa mai arat respect si indulgenta celor care nu merita si care prospera pe seama celor ca mine mizand pe ignoranta si tacerea lor.
Citat
"o mentalitate paguboasa"
Stii tu ...balul maltez.Cu momente de varf!In rest...sincer m-am cam saturat !Nu stiu inca ce poate insemna asta dar cam asa este starea mea in 2015
Numai bine! Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH