Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

1

06.02.2015, 15:23

Pescuitul recreativ sportiv are un viitor sumbru si incert in Romania..

'''..as vrea sa practic c@R, dar ..legea nu-mi permite..''' :nunteleg:
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:
'''''.....sa invatam unii de la altii..'' :drac:
''''...daca as prinde peste la fiecare iesire, si eu as practica c@R...''' :nu:

ovidiu.U

Șalău

Răspunsuri: 323

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

2

06.02.2015, 15:38

Vazut/citit... sunt la fel de pesimist.
Cu siguranta sunt alte interese, decat soarta apelor/pestilor/pescarilor.
Pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

3

06.02.2015, 19:52

trist.
dar ma bucur!
ma bucur pentru ca un personaj pe care l-am "mirosit" de cand a aparut pe firmament si asupra caruia am tot tras semnale de alarma si am tot avut la un moment dat clinciuri virtuale, a ajuns sa faca ce vrea in materie de pescuit in Romania, in pofida si in defavoarea TUTUROR pescarilor
iar asta s-a intamplat pentru ca cei care puteau sa faca ceva la un moment dat, s-au tras de sireturi cu el si au mers pe premiza ca oricum ei sunt undeva mult prea sus pe scara pescarilor "sportivi" iar lucruri urate nu au cum sa li se intample tocmai lor!
altii au sarit in barca lui si au incercat sa ii "fure" postul si obiectul muncii, ca deh, au mirosit ca se poate si se poate al draqului de bine sa profiti de asta, kiar altii au facut interviuri si emisiuni de prezentare si promovare ca deh, nu se stie din ce parte va bate vamntul vreodata
si?!!
acuma vin sa planga?! ca nu au stiut sau nu au vazut?!!
din partea mea sa ii ia draqu pe toti !!!
in materie de pescuit exista numai interese mai mult sau mai putin vizibile si ca deobicei tot amaratul si prapaditul va trage ponoasele.
pana atuncea...............nu pot decat sa ma bucur :bucuros2:

4

06.02.2015, 20:04

Si eu am fost printre primii care nu am fost de acord cu tampeniile popescului..
Dar nu ma bucur deloc ca am avut dreptate,din contra ma intristez..pentru mine nu e o bucurie sa vad ca a murit si capra vecinului, si as vrea ca a mea sa fie sanatoasa si sa traiasca..
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:

zamfi

Știucă

Răspunsuri: 1 588

Locație: Pe Mures...

• Scrie un mesaj privat

5

06.02.2015, 20:14

Mah eu nu ma bucur! Ca nu am de ce! :nunteleg: Popescu ? Hmmm...il cunosc destul de bine insa nu face parte din tara mea :rizi: Sic! Omul este ratacit prin Alba si ...in fine. Madama aia ? Acolo DA este ceva suspect cu individa ...Prea a fost scoasa in fata si prea le-a dat cu tifla la toti care au rugat-o sa fie atenta sa nu cada ...in iatagan :rizi: Aicea e ceva putred si cred ca Malin stie mai multe decat spune. In fine.

De ce nu ma bucur? Dupa 7 ani am fost anul trecut din nou in Deltasi mi-a placut! Parca m-as mai duce ...De ce nu ma bucur ? Pentru ca vreau sa ies din mentalitatea paguboasa de roman care zice "Eu v-am spus..." :nervos: Da ...si eu am spus multe! Si-o sa mai spun ,insa cu parerea de rau .
Si tot cu parere de rau va spun ca ,in cel mai rau caz, trebuie sa retineti un lucru :din fericire ajung mai repede in Ungaria decat in Delta! Asa incat ...prietene adiwolf te las cu bucuriile tale :rizi:

Ps: mai stiti ceva ? Poate suna a lauda ,luati-o cum vreti , dar eu in ultimii 2-3 ani (recunosc ca merg si mai des...) am prins suficienti pesti ca sa ma simt bine! Anul trecut a fost un an chiar bunicel pe Mures . Da semne ca s-ar reface... :gandesc:

Sa aveti o seara buna! :noroc:

6

06.02.2015, 22:03

Pentru ca vreau sa ies din mentalitatea paguboasa de roman care zice "Eu v-am spus..."
:apl: :apl: :apl: :apl: :apl: :apl: :prieteni:

:noroc:

Răspunsuri: 2 642

• Scrie un mesaj privat

7

07.02.2015, 00:39

Chiar cu cateva minute inainte sa revin pe forum ma gandeam cum era chiar si urma cu 7-8 ani, si cum s-a ajuns acum, ma gandesc din ce in ce mai mult la echipamente si carti de pescuit decat la ceea ce pot prinde cu ele...dupa cum scriam intr-un alt topic, m-am multumit mai mult sa invart in gol, pe canapea, cate una din mulinetele nefolosite, sa le mai montez pe cate o lanseta, tot nefolosita...si sa ma gandesc la ce as fi putut sa prind cu unele...sau...la ce as fi dorit sa prind impreuna cu cei mici...peste cativa ani...poate vom face excursii in afara tarii pentru a pescui rezonabil...in ritmul in care involueaza lucrurile...o meritam...oricum...
P.S. Sa vedem ce se intampla...mai intai...asa ne alarmase cineva si cu noile modificari ale codului rutier...care n-au trecut...poate se intampla la fel si in acest caz...
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Răspunsuri: 61

Locație: pe apa

• Scrie un mesaj privat

8

07.02.2015, 11:11

am ramas fara cuvinte!
cand citesc si vad lucrurile astea nu-mi zboara gandul decat la baietelul meu, caruia se pare ca deja ii place pescuitu, si care probabil va vedea pestii rapitori din apele Romaniei doar in poze.
probail vom ajunge, asta daca bugetul ne va permite, sa pescuin doar de cateva ori pe an in strainatate ori sa ne lasam de pescuit.
sau poate voi emigra si atunci problema este rezolvata...
Nihil Sine Deo

Răspunsuri: 2 642

• Scrie un mesaj privat

9

07.02.2015, 13:33

Si cand te gandesti ca inca din anii 2000 am auzit aceleasi lucruri...dar nu le-a prea bagat nimeni in seama...peste un timp...cand se va vorbi la trecut...nu multi se vor gandi la asta...
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

10

07.02.2015, 15:14

@gigi

nu ma intelege gresit, nu ma bucr ca a murit si capra vecinului pentru ca nu are rost si ala e sarac tot ca mine si din pacate asa vom ramane amandoi, dar ma bucur cand acel ceva care ma afecteaza, il afecteaza direct si pe nesimtitul si arogantul care se credea intangibil si inafailibil
si da, ma bucur ca se da peste cap si peste bot unora care s-au crezut al draqului de destepti
nu ma pot bucura ca exista inca indivizi de genul idiotului de la federatia aia si care a gasit prozeliti in bransa, dar nici nu pot sa aprob si sa dau dreptate unora ca malin, albu, vladeanu si multi alti pescari de top, vestiti concurenti care au aprobat tacit escaladarea lucrurilor, crezand ca la un moment dat va fi in favoarea lor si vor putea sa culeaga lauri si foloase. :vomit:
din pacate oamenii au memorie scurta si uita o vorba inteleapta - " intodeauna culegi ce ai semanat" - asa'i Aline?!!!!
nu pot sa nu remarc ca din ce in ce mai des folosesti sintagma

Citat

"partea mea de tara" sau "tara mea si tara ta"
, iar faptul ca Ungaria este mai aproape de tine decat Delta Romaneasca...........este un fapt si o alegere personala, dar prietene, pe cuvant ca nu as dori sa ma bucur pentru ca am avut candva dreptate si te-am avertizat - sincer, genul asta de abordare si de gandire imi da fiori si ma pune pe ganduri la modul cel mai serios!
cat priveste bucuria sau bucuriile mele pe care unii le considera rautati sau chiar

Citat

"o mentalitate paguboasa"
(parca asa spuneai Aline !), eu o vad ca pe o refulare sincera a faptului ca m-am saturat sa tot am dreptate in ultimul timp si m-am saturat sa mai arat respect si indulgenta celor care nu merita si care prospera pe seama celor ca mine mizand pe ignoranta si tacerea lor.

momaul

Șalău

Răspunsuri: 332

Locație: buzau

Profesia: elecronist

• Scrie un mesaj privat

11

07.02.2015, 16:18

Salut. problema nu e c fac altii ci ce facem noi,iar noi nu facem absolut nimic,cel mult mai discutam pe forumuri si atit.De exemplu nimeni nu a protestat cind impozitul la o barca cu motor a sarit de 200 lei,mai mult ca la un bmw.Poate pentru noi e un moft si ne putem lipsi de el dar locuitorii deltei au neaparata nevoie de barca, de ce sa plateasca ca si cum ar fi un lux?Dar noi desi sintem foarte multi sintem complet dezorganizati .Poate a sosit momentul sa ne organizam ca sa avem si noi un cuvint de spus.

12

07.02.2015, 16:32

Am inteles..ai perfecta dreptate in privinta lui Malin, Vladeanu..Vladeanu o avut glontzul pe teava si putea sa desfiinteze federatia inca din fasa ,daca nu s-ar fi lasat in voia orgoliului ranit si nu ar fi renuntat la procesul ala atunci cand desteptii de la ajvps nu au gasit o cale sa ii menajeze orgoliul negociind C.M. cu patronul de la Corbu..Iar Malin ,ce sa mai zic..nu-i un an trecut de cand promova federatia ,taman inaintea congresului fips, si dadea pe surse ca madam ..aia ..Durante parca, a zis ca primeste federatia in fips..si cand colo nici macar pe ordinea de zi nu au trecut chestiunea asta.Si acum, cand vede ca ar putea exista optiunea sa isi tina concursurile din Delta doar cu binecuvantare Federatiei, acum pare ca sa trezit..Mno, mai bine mai tarziu decat niciodata..
@gigi

nu ma intelege gresit, nu ma bucr ca a murit si capra vecinului pentru ca nu are rost si ala e sarac tot ca mine si din pacate asa vom ramane amandoi, dar ma bucur cand acel ceva care ma afecteaza, il afecteaza direct si pe nesimtitul si arogantul care se credea intangibil si inafailibil
si da, ma bucur ca se da peste cap si peste bot unora care s-au crezut al draqului de destepti
nu ma pot bucura ca exista inca indivizi de genul idiotului de la federatia aia si care a gasit prozeliti in bransa, dar nici nu pot sa aprob si sa dau dreptate unora ca malin, albu, vladeanu si multi alti pescari de top, vestiti concurenti care au aprobat tacit escaladarea lucrurilor, crezand ca la un moment dat va fi in favoarea lor si vor putea sa culeaga lauri si foloase. :vomit:
din pacate oamenii au memorie scurta si uita o vorba inteleapta - " intodeauna culegi ce ai semanat" - asa'i Aline?!!!!
nu pot sa nu remarc ca din ce in ce mai des folosesti sintagma

Citat

"partea mea de tara" sau "tara mea si tara ta"
, iar faptul ca Ungaria este mai aproape de tine decat Delta Romaneasca...........este un fapt si o alegere personala, dar prietene, pe cuvant ca nu as dori sa ma bucur pentru ca am avut candva dreptate si te-am avertizat - sincer, genul asta de abordare si de gandire imi da fiori si ma pune pe ganduri la modul cel mai serios!
cat priveste bucuria sau bucuriile mele pe care unii le considera rautati sau chiar

Citat

"o mentalitate paguboasa"
(parca asa spuneai Aline !), eu o vad ca pe o refulare sincera a faptului ca m-am saturat sa tot am dreptate in ultimul timp si m-am saturat sa mai arat respect si indulgenta celor care nu merita si care prospera pe seama celor ca mine mizand pe ignoranta si tacerea lor.

bogdanL

Oblete

Răspunsuri: 5

Locație: la pescuit..

• Scrie un mesaj privat

13

07.02.2015, 18:36

http://media.obiectiv.info/image/201405/…00_27311800.jpg

acum sa ii vad pe toti guru pescuitului care activeaza la cluburile lor cum fac matani si pupa icoane ca nu au fost in stare de nimic si le-a venit si lor vremea,au urmarit doar interesul banului si nu s-au gandit ca roata se intoarce,iar momentul cand in genunchi cu gura deschisa o sa acepte anafora e aproape.

zamfi

Știucă

Răspunsuri: 1 588

Locație: Pe Mures...

• Scrie un mesaj privat

14

08.02.2015, 00:08

Asa am spus Adi .Si o spun in continuare...Mai ales acum dupa o seara superba , plina de bun simt si civilizatie in care m-am simtit chiar bine in tara mea :ochi: Stii tu ...balul maltez.Cu momente de varf!In rest...sincer m-am cam saturat !Nu stiu inca ce poate insemna asta dar cam asa este starea mea in 2015 :rizi: Numai bine!