Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
etc ...si textila ...sunt singurele remedii ..in rest nu cumva sa ne facem mai mult rau ...
Eu mi-am luat de la sh un baldachin sub care incape o masa cu scaune si 6 persoane,este foarte practic si mai ales foarte usor de carat.Anul trecut nu l-am folosit decat o singura data cand am fost la Pardina si am fost foarte multumita,nu a intrat nici un tantar prin ochiurile lui. Ce-am descoperit: "ultrathone spray" in special.In RO se vinde numai cu lotiune/crema la pachet----145 ron/pachet.The best ever!
![]()
Si mai ramai si cu ceva banuti in portofel.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH