Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22.12.2012, 14:18)
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22.12.2012, 14:18)
[...]
P.S. Nu-i asa ca am deschis "cutia Pandorei"?![]()
vreau sa probez un pescuit pe ebro cu avertizorii fixati pe lanseta cu disp magnetice(lansetele cu sprijin vertical).daca ati incercat aceasta metoda va rog sa-mi spuneti daca este eficienta sau doar ma complic!multumesc
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
M-am hotarat sa mai iau doua combo-uri, si nu as vrea sa gresesc. ( am luat doua Trabucco Energhia 2,70 m, 400 gr si doua Okuma LB 80) Am citit forumul.
Vor fi pentru pescuit de pe mal, pe orice ape ( Somes, Mures, Dunare ....si poate cine stie Po....)
M-am gandit la doua WTF Never Crack Big Fish 3m, 150-700 gr si mulinete Penn Spinfisher SSV8500
Rog sa va spuneti parerea. Multumesc !
As merge mai mult pe Shimano Baitrunner USA 12000 decat Penn. Daca e important baitrunnerul.Multumesc informer si cristiGalati !
Am comandat doua WTF Never Crack Big Fish 3m, 150-700 gr.
Rog pareri mulineta Penn Spinfisher SSV8500.
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
As merge mai mult pe Shimano Baitrunner USA 12000 decat Penn. Daca e important baitrunnerul.
Citat de la »informer«
.. sa nu te astepti sa aseze firul frumos sau sa mearga pick-up-ul ca la vreun Shimano... .
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH