Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Harsova
Profesia: Music Promoter, SEO & SMM Freelancer
Acest răspuns a fost de 2 ori editat, ultima oară de »ppscslv123« (29.01.2015, 08:52)
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

O alta problema, poate si ma grava o reprezinta nepasarea. Nu vreau sa intelegi ca te critic

Buna Zoran ,,foarte bine pusa problema insa eu ptr inceput m-am orientat spre cei ccare baga plase. monofilament ,cei care dau la prasuta si in principal la cei care curenteaza .Si ca situatia sa fie si mai clara toate aceste demersuri le voi face ai mult in perioada de prohibitie cand e mult mai usor de probat delictul.Am discutat cu persoana respectiva sa se documenteze cu privire la tipurile de plase ce fac obiectul problemei ca sa stiu si eu anumite lucruri.Sunt hotarata sa anunt autoritatile si cand vad din astia cu plasele ca prind morun si cega de 30 cm si le iau ,asa cum a fost cazul acum vreo 5ani in urma,de mi se rupea sufletul de bietii pesti.Cat despre lansetarii care pastreaza orice icra cu urechi cum le zic eu ,urmeaza.Deocamdata lucrurile trebuie luate pe rand in ordinea celui mai mare rau si dupa aia cel mai mic rau dau ma rog trebuie sa incepem cumva de undeva.
Draga Diogene,e adevarat ca mare parte din autoritatile abilitate nu-si fac treaba dar daca cineva in acest caz jandarmeria vrea sa se implice nu trebuie ajutati?De unde sa stie ei unde se braconeaza daca noi pescarii care vedem nu-i ajutam,aceasta atitutudine de a ne face ca nu vedem sau cu ne intereseaza ori ca nu noi ci altii(autoritatile) trebuie sa faca ceva este cea mai gresita.Sări de informațiile utilizatorului
mai mult incurca decit prind, trebuie facut pe fuga, trebuie atentie si stres maxim, samd...
Zoran ,e adevarat ca pescarii cu bete si lansete sunt mai multi ca cei cu barcile dar de ce nu te gandesti ca aia cu barcile si plasele stau pe malul apelor tot anul si zilnic de 4-5 ori dau toane ,pe cand un pescar sportiv vine ori in weekend ori cateva ore in timpul saptamanii.
Toata lumea care da la scobar ,in sezonul rece, are si un bat cu peste viu ...sa fie acolo! Fire groase ,strune puternice sa tina ...Si sunt pline malurile de pescari .Mai ales de pensionari (cu care personal nu am nimic le respect varsta si munca de o viata ) ,si nu pot sa inteleg de ce permisul e gratuit pentru ei care stau toata ziua pe apa ca au timp?No offence!
poate iti dau un nr de tel pentru sesizari la care sa si raspunda cineva!
asta este cel mai bun lucru pe care il face jandarmeria!
sa dea un nr de tel pe care sa il popularizam printre pescarii ce doresc sa se implice si atunci cand vedem ceva sa anuntam iar jandarmeria sa se miste!
eventual eu pot incerca sa implic si presa dk este ok!
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH