Anem , nu vinzi voblere ? sunt foarte frumoase si interesante
Salut, daca citesti mai atent paginile anterioare, vei vedea ca se pot comanda aceste voblere, trebuie doar sa iei legatura cu Emil(anem), eventual prin MP! Cel mai bine este sa urmaresti forum-ul, ori sa deschizi o noua comanda de voblere de la Emil, in asa fel incat sa va grupati mai multi, pentru o comanda comuna! Cu ocazia aceasta, spre rusinea mea, abia asteptam sa le testez in Delta, la avat, insa datorita conditiilor meteo nefavorabile, nu in Delta, cat in alte zone din tara, s-a amanat din nou expeditia si inca n-am apucat sa le vad la treaba! Oricum, am colaborat foarte bine cu Emil, sunt foarte reusite, sper sa treaca mai repede timpul pana sa ajung din nou pe malul Dunarii! Pacat ca n-am putut sa comand mai multe, insa mai am doua-trei hop-uri de trecut, sa-mi iau mulinetele de somn pentru stationar, o lanseta si o mulineta pentru artificiale, tot pentru somn, si barca cu sonar, pe care pana acum n-am reusit sa le bifez de pe lista, apoi ma pot reorienta si catre un stoc de naluci! Deocamdata pana la sfarsitul lunii august mai asteptam inca un baietel, si se schimba tot timpul ordinea prioritatilor

!
Ii multumesc pe aceasta cale lui Emil

, si imi cer scuze pentru ca n-am apucat decat de curand sa le scot din cutie si inca nu le-am putut aprecia la adevarata lor valoare, in apa, in drill...

...