Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Dupa mine unul,nu cred ca merita sa-mi fac o lanseta dedicata exclusiv somnului.Aici unde pescuiesc eu capturile nu sunt asa frecvente si mari ca la tine.Poti sa ai succes si cu o lanseta normala sa zic asa.Da e faina senzatia aia cand iti vine blank-ul si abia astepti sa te apuci de lucru.Insa nu am de gand sa-mi fac stoc de lansete,mie care-mi era suficienta doar una.
Sincer daca ar fi sa o iau in procente,la acest blank 50% a fost dorinta de a mesteri ceva si 50% dorinta unui bat mai scurt cu mai multe aplicatii.
hehehehe ... asta cu opritul e putin cu cantec pentru ca stii prea bine ca e suficient sa iti treaca fugitiv prin minte vreo idee si de acolo pana la a incepe vreo noua lanseta e doar un pas. pacat ca e distanta care e pentru ca as vrea si eu o lanseta pe un anumit blank dar datorita neposibilitatii de a vedea/incerca lanseta in anumite faze de lucru ma face sa renunt cel putin momentan la ceea ce am in minte ...
ps : daca ai in mana toate componentele necesare si stii exact ce ai de facut cat timp iti ia pana termini o lanseta?
Mai ales ca acum mai am nevoie de o mulineta in primul rand.
Apoi a treia zi lacuiesti si pui la uscat.La mine a durat putin mai mult deoarece nu puteam finisa lemnul pana nu mi-a venit reelseat-ul si mai trebuia si lacuit,uscat.

te asteptam "on the dark side" Ilie![]()
...
pentru un blank? La Sage stiu ca unele blank-uri au doua puncte albe pe fiecare tronson langa imbinare, motiv pentru care ai un reper pentru spin-ul blank-ului, dar cu numarul de inele, nu stiu cum procedezi si chiar m-ai facut curios!? 1.http://youtu.be/QyGC-mVu0DYPentru cine doreste sa gaseasca blank-uri, pana la categoria Medium, pot sa-i sau detalii pe MP. SVF, ceea ce faci este intr-adevar un lucru de laudat, si iti si ies foarte bine, dar cum reusesti sa gasesti exact spin-ul si numarul de inele corespunzatorpentru un blank? La Sage stiu ca unele blank-uri au doua puncte albe pe fiecare tronson langa imbinare, motiv pentru care ai un reper pentru spin-ul blank-ului, dar cu numarul de inele, nu stiu cum procedezi si chiar m-ai facut curios!?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH