Dupa mine unul,nu cred ca merita sa-mi fac o lanseta dedicata exclusiv somnului.Aici unde pescuiesc eu capturile nu sunt asa frecvente si mari ca la tine.Poti sa ai succes si cu o lanseta normala sa zic asa.Da e faina senzatia aia cand iti vine blank-ul si abia astepti sa te apuci de lucru.Insa nu am de gand sa-mi fac stoc de lansete,mie care-mi era suficienta doar una.
Sincer daca ar fi sa o iau in procente,la acest blank 50% a fost dorinta de a mesteri ceva si 50% dorinta unui bat mai scurt cu mai multe aplicatii.
hehehehe ... asta cu opritul e putin cu cantec pentru ca stii prea bine ca e suficient sa iti treaca fugitiv prin minte vreo idee si de acolo pana la a incepe vreo noua lanseta e doar un pas. pacat ca e distanta care e pentru ca as vrea si eu o lanseta pe un anumit blank dar datorita neposibilitatii de a vedea/incerca lanseta in anumite faze de lucru ma face sa renunt cel putin momentan la ceea ce am in minte ...
ps : daca ai in mana toate componentele necesare si stii exact ce ai de facut cat timp iti ia pana termini o lanseta?
Mai ales ca acum mai am nevoie de o mulineta in primul rand.
Apoi a treia zi lacuiesti si pui la uscat.La mine a durat putin mai mult deoarece nu puteam finisa lemnul pana nu mi-a venit reelseat-ul si mai trebuia si lacuit,uscat.

te asteptam "on the dark side" Ilie![]()
...
pentru un blank? La Sage stiu ca unele blank-uri au doua puncte albe pe fiecare tronson langa imbinare, motiv pentru care ai un reper pentru spin-ul blank-ului, dar cu numarul de inele, nu stiu cum procedezi si chiar m-ai facut curios!? 1.http://youtu.be/QyGC-mVu0DYPentru cine doreste sa gaseasca blank-uri, pana la categoria Medium, pot sa-i sau detalii pe MP. SVF, ceea ce faci este intr-adevar un lucru de laudat, si iti si ies foarte bine, dar cum reusesti sa gasesti exact spin-ul si numarul de inele corespunzatorpentru un blank? La Sage stiu ca unele blank-uri au doua puncte albe pe fiecare tronson langa imbinare, motiv pentru care ai un reper pentru spin-ul blank-ului, dar cu numarul de inele, nu stiu cum procedezi si chiar m-ai facut curios!?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH