Fabulos.Ce inseamna sa aibe balta peste.Sincer cand ai zis ca din lipsa de activitate in primul loc v-ati mutat in al doilea am zambit. Pai primul loc de la voi acum pe iarna,e mai bun ca multe locuri de aici in plin sezon.La multi ani si mai astept capturi si poze de la voi.![]()
Salut. Dupa ce aseara m-am tot uitat la pozele voastre azi noapte am visat ca eram cu voi la pescuit si dupa o zi de dadaceala am reusit sa prind si eu un avat mare, primul avat adevarat de cind pescuiesc.M-am trezit fericit. La multi ani si multa sanatate la toti
merci la fel Alex, asemeni si tie la multi ani si la mai mari ... asteptam si pozele tale cu avati![]()
...plus o superbitate de avat...
Felicitari si fire intinse!
Din pacate la apele noastre eu pot doar sa visez la asa captura in aceasta perioada rece.
Frumos exemplar de avat.Cum ziceam mai sus,incep sa iasa aia mari.Mai rari din pacate ca anii trecuti dar totusi inca trezesc" invidie",cel putin din partea meaBravo Emile.
![]()
Felicitari si fire intinse!
Din pacate la apele noastre eu pot doar sa visez la asa captura in aceasta perioada rece.
Dani, cred ca important este sa ii gasesti iarna, si poti avea si acuma asa capturi. Si Rinul e plin de ei, dar nu stiu unde stau si la ce adancime sa-i caut. Adevarul este, ca nici nu insist iarna la avat![]()
felicitari, Anem pentru captura!
ca si idee, cine a imputinat populatia piscicola din locurile alea: braconierii, anumiti indivizi cu ,,state vechi'' pe locurile alea sau pur si simplu numarul sacosarilor a crescut asa mult?
p.s. imi cer scuze daca ai mai raspuns la intrebarea asta si cu alta ocazie, dar nu am avut rabdare sa citesc tot topicul
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH