Hai ca n-am mai publicat de mult pe aici. Nu din cauza ca n-am prins nimic dar din cauza ca nu am prins decat pesti de talie medie.
Am iesit ieri cu barcazul clubului rapitoristilor pilotat de nea Daniel. E mai usor de iesit cu asta caci e tot timpul la pontonul clubului. Nu merge repede dar nici nu aveam nevoie sa mergem departe, in acest sezon locul unde se aduna o gramada de pesti e la 100m de pontonul clubului.
La prima lansare mi-a si intrat un salau care s-a dezagatat langa barca. Urmat, dupa trei lanseuri, de alt salau si el dezagatat langa barca. Triezeci de metri mai la vale imi intra si un somn care ne-a plimbat o juma de ora pana a rupt. Lanseta de salau nu parea sa-l jeneze de loc asa ca se plmba pe unde vroia. In acelasi timp, pe mal nea Pico 92 (nick de forum) incerca si el sa traga de un somn care sa dus direct sub un vapor stationat si i-a zis pa.
Deci pestele era foarte activ in locul ala cu toate ca de pe mal erau cam 20 de pescari, membri ai unui club concurent, dar care practica toti 100% C&R.
Dupa dezagatari si rupturi trebuia si noi sa scoatem ceva :
Iata-l pe Daniel cu un mustacios pe lanseta de salau, noroc ca eram in barca si am putut sa-l urmarim cu motorul. Ne-am dus la masa la ponton si am sarbatorit somnul cu niste vin alb.
Dupa masa s-a mai imprastiat ceata si a fost un recital de salai + 2 somni care s-au dus rapid cu silicoanele noastre, noi neputand sa-i urmam in barca cai eram la ancora.
Sangele de pe salau e al meu nu al salaului. Era frig si nu am simtit cand m-am taiat la deget de am dat cu sange toata barca + pestii prinsi ulterior.
A mai venit si asta care era frumusel, pacat ca Daniel nu stie sa faca poze, si m-a pozat cant tineam pestele urat iar cand l-am tinut frumos n-a apasat pe buton.

Deci ziua n-a fost rea cu toate ca in perioada asta zilele sunt cam scurte.