Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Ms Zoran, tot anul l-am asteptat
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Acest răspuns a fost de 6 ori editat, ultima oară de »Adi« (9. noiembrie 2014, 18:48)
Felicitari tuturor. Anem arata frumos tare crapalaul ala cred ca a fost un drill frumos, chiar daca a durat putin
Astia stiu ca sunteti cu C&R, ies de placere la sedinta foto...Felicitari tuturor. Anem arata frumos tare crapalaul ala cred ca a fost un drill frumos, chiar daca a durat putin
Multam Tyrael … drilul nu pot spune ca nu a fost frumos dar ma asteptam la altceva din partea unui crap de dimensiunile alea. Adica mai tot timpul auzeam de cum lupta crapul si alte povesti dintr-astea. Aveam o lanseta pana in 1Oz, mulineta de 2500 si fir de 8lb … echipament care il consideram subdimensionat pentru pestele asta. In vreo 2 minute era langa mal si in alte 4-5 minute statea pentru o poza (atat ne-a luat pana sa reusim sa il scoatem afara - noroc cu Mane care l-a scos pentru ca de unul singur nu stiu cum faceam neavand minciog cu mine).
Si in cazul crapului de anul trecut, care iarasi era destul de frumos, “lupta” a durat vreo 30 de secunde
Felicitari tuturor. Anem arata frumos tare crapalaul ala cred ca a fost un drill frumos, chiar daca a durat putin
Multam Tyrael … drilul nu pot spune ca nu a fost frumos dar ma asteptam la altceva din partea unui crap de dimensiunile alea. Adica mai tot timpul auzeam de cum lupta crapul si alte povesti dintr-astea. Aveam o lanseta pana in 1Oz, mulineta de 2500 si fir de 8lb … echipament care il consideram subdimensionat pentru pestele asta. In vreo 2 minute era langa mal si in alte 4-5 minute statea pentru o poza (atat ne-a luat pana sa reusim sa il scoatem afara - noroc cu Mane care l-a scos pentru ca de unul singur nu stiu cum faceam neavand minciog cu mine).
Si in cazul crapului de anul trecut, care iarasi era destul de frumos, “lupta” a durat vreo 30 de secunde
Anem ,in primul rand felicitari! Apoi ...ma mir de ce-mi spui cu crapii aia la voi Eu ,asa cum ti-am spus , am luat un crap in primavara de peste 10 kg la jig ,de gura si am tras ceva de el .Iar cel prins de coada ,acum o saptamana , a fost o minune de drill!!! E drept ca eu dadeam cu un bat cu puterea superioara de 10,5 g si Sunline. Poate la voi sunt deja "domestici"
… avatii nu mai sunt prezenti prin zonele alea?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH